fbpx
Rubenstraat 109

Rubenstraat 109

Rubenstraat 109 - Ruim hoekperceel te Tourtonne met leuke Bruynzeel woning, een opknappertje voor de handige man. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Rubenstraat 109

Ruim hoekperceel te Tourtonne met leuke Bruynzeel woning, een opknappertje voor de handige man.

€ 76.500

$ 84.597

SRD 630.921


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 180 m²
Perceelopp.: 611 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Hartje Tourtonne aan de Rubensstraat op een mooi hoekperceel met uitzicht op het kanaal staat deze oude bruynzeel woning. Goed gelegen op de wind makkelijk bereikbaar en voor de handige persoon een leuke renovatie object om snel een prachtige woning tegen een zeer schappelijk prijs te krijgen.

De woning
De standaard woning is voorzien van een begane grond en 1ste verdieping. De begane grond heeft een bergruimte, kleine keuken en sanitaire voorzieningen. De ruimte zou anders ingedeeld moeten worden om aan de eisen van de hedendaagse wens te voldoen. Op de 1ste verdieping vind u een complete woning, met 3 slaapkamers een sanitaire ruimte, woonkamer en keuken en voorbalkon. De tijd des geest heeft zeker niet stil gestaan en de woning is toe aan een goede opknapbeurt en renovatie of modernisering. Hoe dan ook staat de woning zeer centraal op het terrein en leent dit object zich zeer goed er allerhande dingen mee te doen, kortom uw handen zouden moeten jeuken om het aan te pakken en er iets moois van te maken.

Lees verder...

Het perceel
Het ruime perceel is geheel in cultuur gebracht, met dien verstande dat er een schutting omheen is, een inrit en een leuke tuin. Het betreft een fraai hoekperceel van meer dan 600m2 groot, u heeft dus tal van uitbreidingsmogelijkheden.

Voorzieningen
Er zijn geen bijzondere voorzieningen te melden, de buurt heeft aansluiting op alle nutsvoorzieningen zoals water, stroom en telefoon. Een upgrade van de stroom capaciteit van de woning is een must.

Rubenstraat 109

Thijs Mouchart

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Rubenstraat • Tourtonne • Paramaribo • Suriname