fbpx
Sir Winston Churchillweg 481b

Sir Winston Churchillweg 481b

Sir Winston Churchillweg 481b - Prachtige villa met een mooi uitzicht op de Suriname rivier. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sir Winston Churchillweg 481b

Prachtige villa met een mooi uitzicht op de Suriname rivier.

€ 325.000

$ 360.721

SRD 2,690.258


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Villa
Woonopp.: 219 m²
Perceelopp.: 1899 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Omschrijving

Villa gebouwd met architectonische accenten langs de Suriname rivier.

De woning
Een woning als deze kom je niet vaak tegen. De woning is gebouwd zoals er vroeger gebouwd werd, waar er geen plafond is aangebracht maar tegen de dakplaten is afgewerkt. De houten accenten tegen het plafond maken het geheel helemaal af en met het gigantisch voordeel; geen vleermuizen en een koele woning. Een zeer warme uitstraling heeft de houten vloer op het geheel; in de woonkamer heb je een fijn uitzicht op de rivier dat wordt versterkt door de houten schuifdeuren. Als beide deuren open zijn heb je een open ruimte van wel 3 meter in de breedte. De keuken is praktisch ingedeeld en in een U-vorm gebouwd met een granieten blad en van alle apparatuur voorzien. Het L-vormige terras geeft je uitzicht op de straat- en rivierzijde waar je in het ochtendgloren kunt bijkomen met een kop koffie en uitzicht op de rivier. Deze woning beschikt over twee slaapkamers die eventueel een minpunt zouden kunnen zijn, het hangt er van af hoe je het bekijkt. De ruimte bestaat er om de garage om te bouwen tot een derde slaapkamer en dan buiten gebruik te maken van de carport die niet ver verwijderd is van de woning. Een slaapkamer beschikt over zijn eigen bad en toilet met ruime inloopkast. Er is een washok dat aansluit op de garage; de andere slaapkamer is kleiner, maar beschikt ook over zijn eigen bad en toilet. Al met al kunnen we zeggen dat het een woning is gezellig voor twee, maar heeft ook de mogelijkheden voor een klein gezin voor een plezierig woongenot.

Lees verder...

Het perceel
Met dit terrein van bijna 2000 m² beschik je over een goed gelegen terrein, gelegen aan een eigen zandweg met een gezamenlijke aanmeersteiger. Het volledige terrein is omrasterd met een duurzame houten omheining.

Voorzieningen
110/220V, warm/koud water, internet.

Samenvatting
Fijne woning met een zeer goede uitstraling. Kom, dan gaan we het samen ervaren!

Sir Winston Churchillweg 481b

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Sir Winston Churchillweg • Houttuin • Wanica • Suriname