Swamipersadlaan 7

Swamipersadlaan 7

Pand geschikt als bedrijf/woonhuis

Objectcode: W0727B9

€ 68.000

$ 76.858

SRD 1611668


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 296 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Bedrijfspand/woonhuis centraal gelegen.

Het pand
Dit pand, gelegen te Charlesburg, staat aan de Swamipersadlaan. Een centrale plek, goed gelegen tussen Paramaribo - Noord en Zuid. Het object is geschikt voor zowel een bedrijfspand of als woonhuis.

Het pand is een hoogbouw met de volgende indeling:

De benedenverdieping bestaat uit een open ruimte met keuken en voorzaal. Deze ruimte bestaat uit steen, terwijl de bovenverdieping opgetrokken is uit hout en triplex. Als bedrijfspand zou d.m.v. een scheidingswand de keuken afgesloten kunnen worden, en zou de ruimte in meerdere kantoorunits ingedeeld kunnen worden of een grote open ruimte. Achtereen sluitend aan de keuken staat een gesloten ruimte die als washok, berging, slaapkamer of extra kantoorruimte kan dienen. In deze ruimte is er een bad en toilet die nuttig gebruikt kan worden voor zowel woonhuis/bedrijfspand. Voldoende opties om dit object naar uw inzichten en wensen in te delen. Parkeergelegenheid voor zowel personeel als klanten is aanwezig aan de voorzijde van dit pand. Als woonhuis is het voorste gedeelte geschikt voor elk doel, denk maar aan een mooie tuin, uitbreiding van een voorbalkon, een gesloten garage, etc.

Lees verder...

De open garage staat aan de linkerzijde van het pand en is geschikt voor twee voertuigen. De zijkant van de woning heeft een zijbalkon met buitenkeuken en stenen bak, die als ligbad of vijver kan dienen, of u haalt dit geheel uit deze ruimte voor extra plek.

De bovenverdieping die via een ijzeren wenteltrap met houten treden te betreden is, bestaat uit drie slaapkamers en een bad en toilet. Deze ruimtes zijn ook geschikt als kantoortjes. De kamers zijn voorzien van een nette houtenvloer en frisse kleuren, en als deze kleuren u niet bevallen, kunt u dat gemakkelijk naar eigen smaak schilderen/laten schilderen. Ook hebben de slaapkamers ingebouwde kasten.

Dit object staat te koop voor een redelijke prijs en zit in een stichting die overgenomen mag worden.

Voorzieningen
Straatverlichting en een gesloten rioleringssysteem zijn aanwezig. Het geheel is voorzien van een degelijke omrastering en goed beveiligd. Verder is de woning voorzien van 110/220v stroom. Airco’s zowel in de slaapvertrekken als in de benedenwoning.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Swamipersadlaan • Charlesburg • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!