fbpx
Vredenburg serie A hoek Abarcostraat

Vredenburg serie A hoek Abarcostraat

Vredenburg serie A hoek Abarcostraat - Misgunstweg - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Vredenburg serie A hoek Abarcostraat

Misgunstweg

€ 165.000

$ 187.214

SRD 1,396.243


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Bruynzeel huizen
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 1272 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 8
Slaapkamers: 7
Badkamers: 3

Omschrijving

In het district Wanica te Vredenburg serie A hebben wij een uitstekend gelegen object. Het is gesitueerd op de hoek van de Abarcostraat (voorheen Nokialaan) en de Vredenburg serie A. Het staat op een perceel met een oppervlakte van 1.272m².

Door de jaren heen is de omgeving gaan transformeren van boerenplatteland en bos naar een combinatie van rust, natuur en verkavelingsplannen. Alles is binnen handbereik en de infrastructuur is optimaal.

Het terrein is goed opgehoogd en de eigenaar meende met zo natuurlijk mogelijke producten een pracht van een woongenot te behalen hetgeen hem ruimschoots is gelukt. De beplanting is royaal met exotische bloemen, struiken en palmbomen. Op het perceel staan er twee identieke Bruynzeel huizen. Beiden hebben een groot voorbalkon welk een heel vrij en open gevoel geeft. Elke woning telt drie slaapkamers en een aparte badkamer en toilet. Bij een woning is de keuken apart van de leefruimte. De woon- en leefruimte gaat op zijn beurt weer over in het voorterras.

De woningen zijn verbonden met een patio met daarin een 'Intex' zwembad. Een van de huizen heeft een begane grond studio appartement opgetrokken uit beton. Het bestaat uit een kitchenette, een badkamer, een toilet en een gekoelde slaapkamer.

De woningen worden volledig gemeubileerd opgeleverd. Niet alleen voor de creatieveling is het een uitstekende investering maar ook de familie of vrijgezel komt aan zijn trekken.

De verkoopprijs is bespreekbaar.

John Noble

+597 493 497

+597 710 6677

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Vredenburg serie A hoek Abarcostraat • Vredenburg serie A • Wanica • Suriname