fbpx
Waterlandstraat 13 Uitvlugt Paramaribo Surgoed Makelaardij NV Woning W0652B6 4 - Waterlandstraat 13

Waterlandstraat 13

Waterlandstraat 13 - Knusse woning centraal gelegen en geheel omrasterd. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Waterlandstraat 13

Knusse woning centraal gelegen en geheel omrasterd.

€ 67.500

$ 75.397

SRD 562.310


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 135 m²
Perceelopp.: 250 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Op een centraal gelegen locatie bieden wij u deze woning met weinig tuinonderhoud.

De woning
De woning staat in een bebouwde omgeving, geheel omrasterd met een opgetrokken stenen schutting. Er zijn voorop in de tuin aangrenzend aan de straat papaja bomen geplant op het erf. Ook tegenover het balkon zijn er andere soorten vruchtbomen geplant met palmen ertussen; de zijkanten van de woning daarentegen hebben weinig erf en zijn daarom bestraat.

Omtrent de woning kunnen we zeggen dat dit een bescheiden middenstand woning is die vrij recht aan is gebouwd. De woning is in tweeën gesplitst met aan de rechterzijde de woonkamer en aansluitend de keuken waar met een tussenmuur de verdeling is gemaakt voor bad en toilet. Aan de linkerzijde van de woning hebben wij de drie slaapkamers waarvan twee kamers zijn voorzien van airconditioning. Verder is de woning zowel binnen als buiten in redelijk goede conditie; de woning heeft een hardboard plafond en de muren zijn met frisse kleuren beschilderd.

De achterzijde van de woning heeft een gestorte vloer met een stenen aanrecht die een overdekte overkapping van golfplaten heeft. Aan de rechterzijde van de woning is er een overdekte carport.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein is iets hoger gelegen en/of bijna gelijk aan de straat. Het erf is bijna volledig bestraat en met zijn 290 m² is hij goed te onderhouden.

Voorzieningen
110V stroom en verder zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig.

Samenvatting
Centraal gelegen woning, goed te bereiken, geasfalteerde toegangswegen, weinig tijd willen besteden aan de tuin, maar toch over wat tuin willen beschikken? Dan is dit misschien wel de woning voor u en qua prijs hoeft u hem niet te laten staan!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Hesdy Rechards - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Waterlandstraat • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname