fbpx
Zonnedauwweg 5

Zonnedauwweg 5

Zonnedauwweg 5 - Nette hoogbouwwoning met uitzicht op de Suriname rivier. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Zonnedauwweg 5

Nette hoogbouwwoning met uitzicht op de Suriname rivier.

€ 129.500

$ 144.515

SRD 1,077.794


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 190 m²
Perceelopp.: 600 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Strakke hoogbouw woning met geheel omrasterde tuin waar u kunt genieten van het uitzicht op de Suriname rivier.

De woning
Deze woning heeft een ruim onder terras voor een gezellig samen zijn; de auto wordt buiten geparkeerd, maar u hebt genoeg ruimte om een carport op te zetten. Op de begane grond vinden we een leuke aangeklede slaapkamer en ook in deze ruimte vindt u een bad en toilet. Wat u zult opvallen is dat deze woning goed in de verf zit, wat betekent dat er minder onderhoud is en alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden de eerst komende jaren overblijven.
Er is met aandacht en zorg voor detail ingericht bij deze woning met een Europees tintje. Over de inboedel kan gesproken worden voor eventuele overname. De eigenaar is ook bezig een opbouwzwembad te laten halen dat binnenkort zal worden geïnstalleerd. Op de bovenste verdieping hebben we een ruim balkon met een mooi uitzicht op de Suriname rivier waarvan u ook kunt genieten van de rivier bries.

De woonkamer met een open keuken die bij de tijd past nodigt u uit om uw kookkunsten in de praktijk uit te voeren. De master bedroom beschikt over zijn eigen bad en toilet wat altijd wel prettig is waardoor er geen wachttijden ontstaan voor de kleine ruimten. De andere slaapkamers delen dan samen een bad en toilet en ook deze slaapkamers ademen een prettige sfeer uit vanwege hun Europese inrichting. De verdere beademing of belichaming van deze woning zult u zelf moeten invullen wanneer u deze tot uw thuis maakt.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein heeft een klei ondergrond en is opgehoogd met schelpen, groot 600 m² en heeft een net aangelegd pad met grindstenen gelegen aan een betegelde weg. Op het perceel is er een goed onderhouden container aanwezig die bij de woning hoort die ook als opslag zou kunnen dienen.

Voorzieningen
110-220V, warm/koud water en internet.

Samenvatting
Aangename woning met sfeer, goed onderhouden en rustige omgeving. Komen kijken is komen wonen!

Zonnedauwweg 5

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Zonnedauwweg • Meerzorg • Commewijne • Suriname