fbpx
Zuster Jensenweg Commewijne Suriname Koopwoning W0494B9 Surgoed Makelaardij NV 31 1500x750 - Zuster Jensenweg 1a

Zuster Jensenweg 1a

Zuster Jensenweg 1a - Koloniale top woning in uitmuntende staat langs het water te Commewijne, volledig gebouwd onder architectuur - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Zuster Jensenweg 1a

Koloniale top woning in uitmuntende staat langs het water te Commewijne, volledig gebouwd onder architectuur

€ 285.000

$ 314.224

SRD 2,343.483


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Koloniaal hoogbouw
Woonopp.: 222 m²
Perceelopp.: 1153 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze prachtige woning verkoopt zichzelf. Eigenlijk is deze onderstaande omschrijving niet nodig indien u de foto’s goed bekeken heeft.

De woning is zo’n paar jaar geleden gebouwd onder architectuur en begeleiding van architect Dijkland. Het gebruikte hout voor deze woning is kopi en groenhart (hout wat nu zelfs lastig te vinden is in A kwaliteit). De prachtige houten vloeren in de woning zijn ook gemaakt van groenhart. De woning is gelegen langs de Commewijne rivier op de voormalige plantage Leliendaal (inmiddels verkaveld) en biedt weids uitzicht over de rivier naar Plantage Frederiksdorp. De woning is dusdanig gebouwd dat het balkon in principe de blikvanger is, vandaar kijkt u uit op de rivier maar heeft u ook direct toegang tot deze prachtige woning. Twee slaapkamers beide met een eigen bad en toilet zijn prachtig afgewerkt en hebben een hoog plafond, met enige kleine moeite is een derde slaapkamer te realiseren op een vliering. De open keuken vanwaar je uitkijkt op de woonkamer is gemaakt van duurzaam hout met een houten blad, soft close sluiting en hoogwaardige armaturen. Een opvallend kenmerk zijn de hoge plafonds met houtenframe die mooi zijn afgewerkt, ook valt u de koelte op in de woonkamer door de speciaal geïmporteerde dakplaten die tevens geluiddempend zijn. Onder de woning kunt u uw auto parkeren of gewoon relaxen in de koelte die ontstaat door de koele rivierbries. De woning staat op afgestorte betonnen neuten waarop de hele woning is gebouwd, die een prachtige eenheid vormen met de mooie aangelegde tuin eromheen. Vanuit het balkon dat geheel dicht gemaakt kan worden met schuiframen en deuren komt u op het voor terras met toegang tot de steiger gemaakt van groenhart hout. De steiger heeft zelfs een kleine helling waarop een kleine boot het water in gezakt kan worden. Ziet u het al voor u? Bij het kerende watergetij tussen overgang vloed naar eb, kunt u rustig vanaf uw steiger in het stille water zwemmen of gewoon met uw boot de toeristische plantages aan de overkant bezoeken.

Lees verder...

De omgeving
Leliendaal is makkelijk bereikbaar en staat bekend om zijn vele toeristische bezienswaardigheden en het plattelands leven met al zijn directe natuurschoon. Dit terrein waarop deze woning is gebouwd ligt dan ook pal langs de weg naar Alkmaar, de manier waarop de woning daarentegen is gebouwd en gesitueerd is, is dusdanig dat de voorlangs lopende weg helemaal niet als een hinder kan worden ervaren.

Inrichting
Deze woning is gebouwd met uitsluitend vakwerk en kwaliteitsmaterialen en verkeert in een sublieme staat. De aanwezige inventaris kan overgenomen worden en is bespreekbaar, alhoewel deze niet is mee gewaardeerd in de vraagprijs.

Voorziening
Mooie armaturen, werkbladen, klinken, sloten en ramen. Ook is er 110 en 220v aanwezig inclusief airco’s in de slaapkamers, warm en koud water, internet en telefoon. Kortom alles wat u mag verwachten.

Samenvatting
Bent u op zoek naar een moderne woning, prachtig gelegen met een eigen aanleg steiger, maar met de sfeer van weleer? Dit is de deal. De vraagprijs is tot stand gekomen na een grondig taxatie inspectie en waardebepaling, inderdaad het kost wat, maar dan heeft u ook wat. Er is geen gelijke van deze woning te koop in Suriname.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Zuster Jensenweg 1a • Marienburg • Commewijne • Suriname