G.G. Maynardstraat, Nickerie

G.G. Maynardstraat, Nickerie - Kantoor- en productieruimte voor zakelijke doeleinden! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

G.G. Maynardstraat, Nickerie

Kantoor- en productieruimte voor zakelijke doeleinden!

€ 900.000

$ 1,086.487

SRD 17100000


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Kantoorruimte: 2550 m²
Perceelopp.: 4734 m²
Woonlagen: 1

Omschrijving

Bedrijfsterrein met verschillende mogelijkheden.

De panden
Op dit terrein staan verschillende fabriekshallen, gesloten en open hallen, van een werkstation voor onderhoud van het wagenpark tot fietsenstalling en kantoorruimte, opslagruimten, toiletgroepen, verkoopruimte en koelingsruimte. Dit is de oude fabrieksruimte van Fernandes Bottling, waar vroeger de productie van softdrinks ter hand werd genomen.

Vanwege deze industriële insteek is er voldoende licht en zwaar stroom aanwezig van 110 tot en met 380 volt aan stroomvoorziening. Vermeldenswaardig is dat men beschikt over zijn eigen trafo. Welke indrukken kunnen we vastleggen? Het gehele terrein ligt aan de hoofdweg waarbij er aan de overkant van de straat bebouwing plaatsvindt van een oud winkelpand die er verlaten bij staat, liggend aan de Nickerierivier.

Het terrein is volledig omrasterd, voorzien van een wachtershuisje. De indeling: aan de voorzijde een kantoorruimte en aan de achterzijde een grote fabriekshal van ruim 1300 m² aan oppervlakte en door zijn hoge stalen constructie kunnen er alle soorten werkzaamheden worden verricht, van productie tot reparatie aan allerhande zaken.

Lees verder...

Een paar oude machines voor het produceren van softdrinks zijn nog in een bij ruimte die nog doet denken aan die goede oude tijd. Aan de achterzijde is er een service Bay met een stenen brug voor onderhoud van het wagenpark, een opslagruimte en een groot grasveld is er ook tot uw beschikking. Aan de oostzijde bevindt zich op het achterste gedeelte, de toiletgroepen, een ruimte die een grote koeling bevat, een kantine en een verkoopruimte aan de voorzijde. Potentie heeft dit object zeker, de infrastructuur is er al, u zal verder moeten voortbouwen op die bestaande structuur.

Het perceel
Het perceel is ruim en is voor twee derde bebouwd met opstallen, een grasveld en verharde bestrating.

Voorzieningen
Water en elektriciteit: 110/ 220/ 380 volt zijn aanwezig. Beschikt over zijn eigen transformator.

Samenvatting
Dit object is geknipt voor industrieel gebruik en heeft wel achterstallig onderhoud!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  G.G. Maynardstraat • Nieuw Nickerie • Nickerie • Suriname


  Deel deze pagina!