Groenhartstraat 481

by

Groenhartstraat 481 - Bedrijfsloods - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Groenhartstraat 481

Bedrijfsloods

€ 127.500

$ 146.180

SRD 1,090.212


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Bedrijfsloods
Woonopp.: 400 m²
Perceelopp.: 534 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Deze loods ligt aan de Groenhartstraat pal tegenover de openbare school en vlak bij de Calcuttastraat. De uitvalswegen zijn zeer goed en u bent in korte tijd in het centrum en zuiden van Paramaribo.

Het oppervlak bedraagt 400m2 bebouwd en de kavel grootte is 534m2. Aan de voorzijde van de loods is een showroom met erachter een kantoor/werkruimte, in de loods is een opslagruimte en toilet.

Lees verder...

Aan de straatzijde is een automatische roldeur en aan de achterzijde en zijkanten 3 roldeuren. Alles verkeert in een zeer goede staat en is per direct in gebruik te nemen. De weg is verhard en de voorzijde en zijkanten betegeld. Het pand ligt 70cm hoger als de as van de betegelde weg aan de voorzijde. De nokhoogte in de loods bedraagt 9 meter, de fundering bestaat uit gewapend beton maar zonder tegelvloer, het dak bestaat uit trapeziumplaten terwijl het plafond open staat voor betere ventilatie in de loods. De voorzijde van het pand is gedeeltelijk van glas i.v.m. de showroom en de gehele oprit is betegeld, het pand is aangesloten op alle nutsvoorzieningen en openbaar vervoer is aanwezig.Contactformulier