Korte Kerkstraat

Korte Kerkstraat

Volledig 6 etages hoog hotel aangeboden met winkelunits en diverse mogelijkheden in de binnenstad van Paramaribo

Objectcode: Z0630B6

$ 5.100.000

€ 4.7729217

SRD 193800000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hotel/Horeca
Woonopp.: 6613 m²
Perceelopp.: 1506 m²
Woonlagen: 6
Parkeerplaatsen: 10 Ruimtes: 3
Kamers: 115
Slaapkamers: 45
Badkamers 16

Omschrijving

In de historische binnenstad van Paramaribo wordt dit volledig uitgerust hotel te koop aangeboden. Het betreft een hotelcomplex voorzien van een kleine shopping mall, conferentieruimtes en ruimtes voor huisvesting van casino.

Het hotel is gelegen aan de Korte Kerkstraat en begint ter hoogte van het Kerkplein, een ingang voor toevoer van goederen is te vinden via de Keizerstraat. De hoofdingang van het hotel bevindt zich op de begane grond aan de zijde van de Korte Kerkstraat. Er is een lobby met roltrap en liften die toegang geeft tot alle verdiepingen van het hotel en de verdere aanwezige voorzieningen. Op de begane grond aan de Korte Kerkstraat zijn 3 ruime winkelunits beschikbaar en een grab-and-go kantine die eventueel verhuurd kan worden als een kleine snackbar. Na de ruime lobby entree is er richting het zuiden ook nog een restaurantruimte beschikbaar, eventueel te verhuren aan een fastfoodketen of restauranthouder. Verder vindt u op de begane grond een scala aan ruimtes zoals; sanitaire voorziening, serverruimte, kantoor, eetzaal met keuken, securityruimte, maintenanceruimte, liften en doorloop gangen.

Lees verder...

De overige 5 etages van het hotel zijn bereikbaar via de interne roltrap vanuit de lobby, maar ook via de liften en het trappenhuis.

• Op de 1ste verdieping bevindt zich een grote open ruimte die dienst kan doen als gym of speelhal. Verder zijn er sanitaire units, kantoorruimte, Laundry, opslag en technische ruimte. Ook is er een volledig
appartement aanwezig met bad en toilet.
• Op de 2de etage vindt u 11 hotelkamers voorzien van bad en toilet, magazijnruimte, technische ruimte, sanitaire units, conferentieruimte, berging.
• Op de 3de etage vindt u 19 hotelkamers voorzien van bad en toilet, 4 opslagruimte, 2 technische ruimte, sanitaire units, conferentieruimte.
• Op de 4de etage vindt u 14 hotelkamers voorzien van bad en toilet, opslagruimte, technische ruimte, sanitaire units, conferentieruimte.
• De 5de etage bestaat uit een ruim dakterras rondom de pool met een prachtig uitzicht richting de Surinamerivier. Ook vindt u er een uitgebreide keuken en restaurant met een aanwezige
bar. Sanitaire units zijn
aanwezig en er is een opslagruimte.

Dit robuust gebouw is grotendeels van steen gebouwd waarbij alle vloeren volledig uit beton bestaan, afgewerkt met keramische tegels; er is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen waarbij prachtig houtwerk is gebruikt. Dit hotel is al geruime tijd in aanbouw en zo goed als volledig afgerond. De nieuwe eigenaar zal hier en daar wat reparatiewerkzaamheden ter hand moeten nemen en schilderwerkzaamheden. De potentie van dit pand en met name de locatie is enorm.

Verder informatie en bezichtigingen kunnen verschaft worden na een kennismakingsgesprek met gegadigden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Korte Kerkstraat • Centrum • Paramaribo • Suriname