fbpx
Livornoweg Latour Paramaribo Surgoed Makelaardij NV Z0620B6 1 - Livornoweg 93

Livornoweg 93

Livornoweg 93 - Multifunctioneel zakenpand op een locatie met verschillende invalshoeken. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Livornoweg 93

Multifunctioneel zakenpand op een locatie met verschillende invalshoeken.

€ 1.000.000

$ 1.1092500

SRD 8.2727868


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 2650 m²
Perceelopp.: 6500 m²
Woonlagen: 1
Badkamers: 2

Omschrijving

Prachtig en mooi zakenobject met vele mogelijkheden voor de zakelijk ingestelde persoon.

Dit is een goedlopende uitdeuk- en spuitinrichting die gespecialiseerd is in het opknappen van auto’s met schade en/of herstellen van schade, met de offerte die is aangevraagd door de verzekering. Dit bedrijf staat goed bekend bij alle gerenommeerde verzekeringsbedrijven. U stapt hier in een rijdende trein, een bedrijf die zijn sporen al langer dan tien jaren in Suriname heeft verdiend met een goede naamsbekendheid.

De spuitinrichting is heel professioneel opgezet met een spuitkamer en de nodige afzuiging, uitdeuk- en afwerkruimte en genoeg plaats om meerdere auto’s tegelijk te verwerken. De verwerking- en spuitruimte zijn zodanig qua hoogte dat ook grotere en hoge auto’s met gemak kunnen worden verwerkt. Er is met deze spuitinrichting personeel verbonden dat bespreekbaar is in het vervolgtraject hoe hiermee om te gaan.

Lees verder...

De eigenaar heeft ervoor gekozen het terrein op een divers mogelijke manier te gebruiken; aan de voorkant van het terrein vind je een opstal van zo een 50 m², die gebruikt wordt voor een bloem en planten afdeling en hiernaast gelegen is er een woning met een gemiddelde oppervlakte van 200 m². De woning is standaard opgetrokken met alle nodige standaard voorzieningen om prettig te wonen. De volgende opstal met een ruimte van 100 m² werd gebruikt als kapsalon, wat naar eigen inzichten heringedeeld kan worden als te zijnde kantoor of door te gaan met de huidige bestemming.

Op het terrein aan de oostzijde zijn er vier opstallen die zich in verschillende stadia bevinden: van casco opgetrokken naar bijna af en bewoonbaar. Van de vier opstallen zijn er drie woningen waarvan één een open garage heeft. Deze woningen kunnen een geld genererende werking hebben voor het bedrijf door deze te verhuren in de nabije toekomst. Er is achter de spuitinrichting nog een groot stuk gelegen terrein dat grenst aan een onverharde weg die met een goed bedrijfsplan verder tot ontwikkeling kan komen. Indien hier uw belangstelling naar uitgaat zult u beschikken over een terrein en faciliteiten met veel potentie.

Het perceel
Het terrein heeft een mix ondergrond en is opgehoogd met opvulzand en het gedeelte dat aan de westzijde ligt loopt van straat naar straat, met een net aangelegd pad naar de woning en de spuitinrichting is dit gedeelte van het terrein goed begaanbaar. Dit alles nabij de Indira Gandhiweg gelegen aan de Livorno weg 93, aan een geasfalteerde weg.

Voorzieningen
110/220V, warm/koud water, bedrijfsinternet en stroom.

Samenvatting
Uitstekend gelegen bedrijf c.q. woningen met veel potentie om verder te worden uitgebouwd.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Hesdy Rechards - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Livornoweg • Latour • Paramaribo • Suriname

Livornoweg • Latour • Paramaribo • Suriname