fbpx
FAQs Viewing archives for "Adverteren"

Waar vind ik de algemene voorwaarden van Surgoed?

Volg deze link om de Algemene Consumentenvoorwaarden van Surgoed Makelaardij NV te lezen.

Adverteren op onze website

Op onze website kunt u met banners en advertorials uw organisatie onder de aandacht brengen van potentiële klanten. De banners staan op verschillende plaatsen op onze website en hebben een directe link naar de website van uw organisatie. Zowel nationaal als internationaal trekt onze website veel bezoekers aan die naar vastgoed in Suriname zoeken. Het aantal dagelijks ligt tussen de 500 en 1500 bezoekers die per persoon ongeveer 5 pagina’s bekijken.

De advertentie tarieven kunnen wij u op aanvraag opsturen.

Maak contact!

Wat moet ik doen om mijn onroerend goed online te plaatsen?

Onze website is geen gratis advertentie platform. Wij zijn een commerciële organisatie die gebruik maakt van moderne technologie en andere marketing tools  om vastgoed niet alleen onder de aandacht te brengen, maar ook transparant te maken. Indien u via Surgoed Makelaardij uw vastgoed wilt aanbieden, kunt u contact met ons opnemen, waarna wij u verder zullen informeren.

Kan ik adverteren via House & Home Lifestyle krant?

Het Surgoed magazine is sedert begin 2015 vervangen door de House & Home Lifestyle krant. De huis aan huis krant die gratis valt in de brievenbussen van duizenden Surinaamse huishoudens. Met de introductie van deze gratis krant hebben wij voorzien in een behoefte van de consument. Het is goed ontvangen door zowel de adverteerders als de lezers.Surgoed House & Home Lifestyle krant wil de lezers blijven verassen, informeren en inspireren!

Exposure objecten

Wat doet Surgoed Makelaardij om het object onder de aandacht te brengen van potentiele kopers?

Website

Wij zorgen voor exposure via onze website www.surgoed.com, waar per dag honderden unieke bezoekers op zoek gaan naar hun perceel, ideale woonhuis in Suriname of zakenpand. Ons vastgoed aanbod wordt overzichtelijk gecategoriseerd, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van zoekfuncties, de klant kan met behulp van deze zoekfuncties filteren en op de aangeboden objecten reageren door een e-mailbericht te sturen naar [email protected].

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief aan onze abonnementen. Als geïnteresseerden zich via www.surgoed.com geregistreerd hebben, worden zij regelmatig voorzien alle nieuwe objecten die te koop of te huur worden aangeboden. Het bereik van de Surgoed Nieuwsbrief is meer dan 10000 vastgoedzoekende personen in zowel Suriname als het buitenland.

Vastgoedkrant

Het vastgoedaanbod, de leuke woonverhalen, de columns, de diverse artikelen worden misschien wel diverser en toegankelijker. Dit allemaal is mogelijk door onze nieuwe lifestyle krant, “House & Home & Lifestyle”, die huis aan huis bezorgd wordt in verschillende wijken in groot Paramaribo. Woont u in groot Paramaribo en wilt u er zeker van zijn dat de krant ook bij u in de brievenbus valt, stuurt u ons een e-mailbericht via [email protected], vergeet hierbij niet om uw adres te vermelden. De mogelijkheid bestaat ook om een exemplaar op te halen aan de Auguststraat 30, Paramaribo Zuid.

Social Media

Om haar dienstverlening optimaal onder de aandacht te brengen, maakt Surgoed Makelaardij ook gebruik van ‘social media’ zoals Facebook, Instagram en Whatsapp. Dagelijks plaatsen wij berichten met links naar onze website met de nieuwste objecten & nieuwsberichten.

Aanduidingsborden

Aanduiding op de locatie van het te verkopen of te verhuren object: Wij plaatsen bij het te verkopen of te verhuren object ook een aanduidingsbord van Surgoed Makelaardij NV.


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.