fbpx

Exposure objecten

Exposure objecten

Veelgestelde vragen

Wat doet Surgoed Makelaardij om het object onder de aandacht te brengen van potentiele kopers?

Wij zorgen voor exposure via onze website www.surgoed.com, waar per dag honderden unieke bezoekers op zoek gaan naar hun perceel, ideale woonhuis in Suriname of zakenpand. Ons vastgoed aanbod wordt overzichtelijk gecategoriseerd, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van zoekfuncties, de klant kan met behulp van deze zoekfuncties filteren en op de aangeboden objecten reageren door een e-mailbericht te sturen naar [email protected].

Via onze nieuwsbrief aan vastgoedzoekenden. Als geïnteresseerden zich via www.surgoed.com geregistreerd hebben, worden zij regelmatig voorzien van onze nieuwsbrief met daarin promo’s en nieuwe objecten die te koop of te huur worden aangeboden. Het bereik van de Surgoed Nieuwsbrief is meer dan 12000 vastgoedzoekende personen in zowel Suriname als het buitenland.

Het vastgoedaanbod, de leuke woonverhalen, de columns, de diverse artikelen worden misschien wel diverser en toegankelijker. Dit allemaal is mogelijk door onze nieuwe lifestyle krant, “House & Home & Lifestyle”, die huis aan huis bezorgd wordt in verschillende wijken in groot Paramaribo. Woont u in groot Paramaribo en wilt u er zeker van zijn dat de krant ook bij u in de brievenbus valt, stuurt u ons een e-mailbericht via [email protected], vergeet hierbij niet om uw adres te vermelden. De mogelijkheid bestaat ook om een exemplaar op te halen aan de Auguststraat 30, Paramaribo Zuid.

Om haar dienstverlening optimaal onder de aandacht te brengen, maakt Surgoed Makelaardij ook gebruik van”social media” zoals facebook. Het te verkopen of te verhuren object wordt op onze Facebook pagina geplaatst.

Aanduiding op de locatie van het te verkopen of te verhuren object: Wij plaatsen bij het te verkopen of te verhuren object ook een aanduidingsbord van Surgoed Makelaardij NV.


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.