Bouw & Infra

Surgoed bouwt, verbouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed

Maak kennis met Surgoed Bouw & Infra!

Surgoed Bouw & Infra is een betrouwbare, ervaren en professionele partner voor alle bouwwerken, verbouwingen, renovaties en het onderhoud van vastgoed. We hebben reeds vele jaren ervaring in de vastgoedsector en deze expertise zetten we ook in bij de realisatie van onze bouwprojecten.

Mooi wonen vraagt om een ervaren en betrouwbare bouwpartner. Surgoed heeft reeds bewezen in alle facetten van de vastgoedbranche thuis te zijn: van bemiddeling tot projectontwikkeling en van ontwerp tot de realisatie van nieuwbouwprojecten.

Surgoed Bouw & Infra
Een voorbeeld van een renovatieproject van Surgoed Bouw & Infra.

Van het ontwerp tot de oplevering

De wensen van de klant of opdrachtgever staan centraal bij elk bouwproject. De klant is betrokken bij het volledig project vanaf het ontwerp tot de oplevering. Surgoed Bouw & Infra hecht veel belang aan uw wensen, eisen en verwachtingen. Zowel bij aanvang als tijdens het project betrekken wij de klant bij het project. Op die manier kunnen wij elk project succesvol en kwalitatief opleveren.

Intakegesprek

Onze werking is doorzichtig en steeds dezelfde. We starten met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek peilen wij naar de wensen van de klant en brengen de verwachtingen in kaart. We bespreken het volledige project en analyseren het domein of vastgoed. Vervolgens kunnen wij op basis van deze informatie een indicatie van de prijs meedelen aan de klant. Wij hanteren geen standaardprijs per vierkante meter, maar bepalen voor elk project afzonderlijk de prijs. Op die manier behandelen wij elk project individueel en kunnen wij een correcte vraagprijs hanteren. Indien gewenst kunnen wij eveneens een offerte op maat maken waarbij de klant een overzicht krijgt van de prijs per vierkante meter.

Start van het project

Vervolgens kunnen wij van start gaan met het project. Wij maken een 3D-ontwerp van het gewenste resultaat. De klant geeft zijn aanpassingen en opmerkingen door waarna wij het ontwerp finaliseren. Daarna kunnen we starten met het bouwproject en de bouwwerken aanvangen. Ook tijdens het project blijft de klant nauw betrokken bij de werken. Wij vragen steeds zijn advies en mening indien er beslissingen genomen moeten worden. Ook het maken van alle keuzes laten wij aan de klant over. Wij informeren hem gedurende het volledige project uitgebreid en blijven contact houden. De klant is betrokken bij het project vanaf het ontwerp tot de oplevering. Wij geloven erin dat we enkel door deze werkwijze kwaliteit kunnen leveren en onze klanten tevreden kunnen stellen.

Dienstverlening

Surgoed Bouw & Infra staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking, duurzaamheid en het gebruik van kwalitatief materiaal. Deze kwaliteiten zorgen er samen met onze feilloze dienstverlening voor dat kwaliteitsvolle projecten opleveren die voldoen aan de wensen van de klant.

Contacteer ons indien u meer informatie wenst.

Wij adviseren u gratis en nodigen graag uit op gesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en bekijken aandacht uw project.

Telefoon: +597 493 497 / 7111991

E-mail: [email protected]