Surgoed Makelaardij NV Kernkampweg 13 Paramaribo Suriname 1500x750 - House, Home & Lifestyle

House, Home & Lifestyle

De gratis vastgoedkrant van Suriname!

House, Home & Lifestyle

Het verhaal achter het House, Home & Lifestyle magazine

Surgoed Makelaardij NV startte in 2011 met het uitgeven van een eigentijds, glossy vastgoed- en woontijdschrift in Suriname.

Dit tijdschrift was het eerste in haar soort en werd meteen een succes. Elke twee tot drie maanden wordt er een nieuwe editie uitgegeven vol interessante, leerzame en leuke artikels rond vastgoed en wonen.

Het doel ervan is om de vastgoedwereld toegankelijker en begrijpelijker te maken voor iedereen: kopers, verkopers, huurders en verhuurders.

Om een nog grotere doelgroep te bereiken, geven we het blad niet enkel op papier uit, maar plaatsen we het ook online op onze website. Het tijdschrift is ook verkrijgbaar in Nederland!

We behandelen uiteenlopende onderwerpen in onze magazines. We publiceren artikels over de vastgoedmarkt en zijn nieuwigheden, we stellen percelen en woningen voor en we vertellen over allerhande, leuke zaken die bij vastgoed komen kijken.

Enerzijds bestaat het tijdschrift uit artikels over nieuwigheden op de vastgoed- en investeringsmarkt. We laten economen, projectontwikkelaars en andere ervaringsdeskundigen aan het woord, we vertellen over zelf een woning bouwen of renoveren en we tonen percelen en domeinen. Ook beantwoordt de notaris belangrijke vragen die u zich kan stellen bij kopen of verkopen van vastgoed en hij verklaart verschillende termen. U leest allerhande artikels over vastgoed en komt alle nieuwtjes te weten. Wij houden u op de hoogte en vertellen over de interessantste onderwerpen.

Daarnaast zijn er in het tijdschrift heel wat panden, percelen en domeinen opgenomen die te koop worden aangeboden. We bespreken de verschillende locaties en domeinen, maar we informeren u ook over het onroerend goed. Op die manier maakt u kennis met heel wat woningen, zakenpanden en percelen verspreid over Paramaribo en Suriname. We tonen eveneens enkele unieke locaties in Suriname waar u een woning of perceel kan bemachtigen.

Ten slotte nemen we in ons tijdschrift ook enkele ontspannende artikels op die te maken hebben met vastgoed en Suriname in het algemeen. Zo nemen we een kijkje in het huis van een bekende Surinamer, we geven tips over uitstappen en dagtrips, we maken kennis met Surinaamse bedrijven, we vergelijken enkele producten en materialen uit de bouwsector (badkamers, keukens, woonkamers …), we bekijken enkele opvallende woningen en bespreken trends wat betreft inrichting.

Dit tijdschrift bereidt elke mogelijke koper van een woning of perceel perfect voor op de aankoop ervan, maar ook verkopers en eigenaren leren hieruit veel. Het tijdschrift is interessant voor elke Surinamer, Nederlander of andere geïnteresseerde in vastgoed.

Wilt u onze krant thuis ontvangen?

Wij bezorgen in Paramaribo! Op die manier bent u er zeker van dat u een exemplaar kan bemachtigen. Mail naar [email protected] en vermeld uw adres. Een tijdschrift ophalen kan ook op ons kantoor aan de Kernkampweg 13 in Paramaribo.

Wij wensen u veel leesplezier!