blank

Crystal Ville 2

Uw oase van veiligheid en rust!

ARVE Error: The [arve] shortcode needs one of this attributes av1mp4, mp4, m4v, webm, ogv, url

Uw grond, uw trots

Crystal Ville 2 garandeert u het genot van wonen in een prachtig opgezette gated community, zoals u mag verwachten. Hier krijgt u de kans om te wonen in een gemoedelijke omgeving waar veiligheid en woongenot centraal staan. Gelegen in Kwatta aan de Aquariusstraat, biedt deze groene en gewilde omgeving u overvloedige fauna en flora, met ultieme veiligheid en comfort als vanzelfsprekendheid. Aarzel niet en grijp deze unieke kans om deel uit te maken van iets buitengewoons, waar u de betovering zult ontdekken van wonen in volledige veiligheid en sereniteit.

Uw droomperceel ligt op u te wachten!

Ontdek onze beschikbare kavels, variërend in grootte van 411 tot 1018 vierkante meter, klaar om uw droomhuis te verwelkomen. Voor ultieme privacy en een vleugje elegantie zijn er stenen schuttingen van 2,5 meter hoogte beschikbaar.

Elk perceel is eigendom, waardoor u volledige controle heeft over uw investering. Dit is uw kans om te genieten van een levensstijl die ongeëvenaard is in veiligheid, comfort en natuurlijke schoonheid. Crystal Ville 2 is niet zomaar een woonplek; het is een leefomgeving waarin u kunt floreren, groeien en leven. Hier verkrijgt u niet alleen een kavel, maar wordt u onderdeel van een gemeenschap met een Vereniging van Eigenaren (VvE) die uw zorgeloze woongenot waarborgt en klaarstaat om u te assisteren bij al uw vragen of zorgen.

Belangrijke kenmerken

  • Uw prioriteit is veiligheid: Een wachtershuis met een slagboom garandeert strikt gecontroleerde toegang, terwijl 24/7 bewaking en geavanceerde beveiligingssystemen uw gemoedsrust en die van uw gezin waarborgen in onze community.
  • Goede infrastructuur: Met betegelde wegen die zorgen voor vlotte verplaatsing binnen de community en een gesloten rioleringssysteem dat een schone en nette omgeving garandeert, biedt onze goed geplande infrastructuur het beste van beide werelden. Hier kunt u genieten van gemakkelijke en veilige mobiliteit dankzij doordachte voorzieningen zoals goed onderhouden wegen, trottoirs en straatverlichting, wat uw leven in onze community nog aangenamer maakt.
  • Efficiënte afwatering: Maakt u zich geen zorgen over wateroverlast! We beschikken over geavanceerde afwateringssystemen om ervoor te zorgen dat uw woning te allen tijde droog blijft.
  • Strategische ligging: Onze community geniet van een bevoorrechte ligging met nabijheid tot scholen, winkels, ziekenhuizen en recreatieve voorzieningen. Hier heeft u toegang tot alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Grijp deze kans om uw droomhuis te realiseren in een veilige, goed doordachte en strategisch gelegen gated community. Hier wacht uw ideale thuis op u! Word deel van een gemeenschap die waarde hecht aan kwaliteit, veiligheid en comfort.

Prijzen

Prijzen tijdens de ontwikkelingsfase zijn € 135,- per m2. Naar gelang het project de eindfase bereikt zullen de prijzen richting € 150,- per m2 gaan.

Brochure

Download nu de brochure met alle details!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.