blank

Happy Home Verhuurbeheer

Beheer van woningen in Suriname

Happy Home Verhuurbeheer - Beheer van woningen in Suriname - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Beheer van woningen in Suriname

Uw onroerend goed is uw investering met het doel een goed rendement te krijgen voor nu en de toekomst. In de praktijk komt er veel bij kijken om betrouwbare nette huurders te vinden voor korte en/of lange periode. Daarbij worden de eisen van de huurders groter met name bij expats en/of bedrijven die vaak verlangen naar een all-in service.

U als verhuurder die dit op een passieve manier doet, zal niet altijd de infrastructuur en tijd hebben dit dusdanig actief op te pakken om te huurder maximaal te behagen. Vaak vertoeven verhuurders zich in het buitenland en willen dat hun woning optimaal wordt beheerd. Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden. Surgoed Happy Home is een verhuurtak binnen Surgoed die de huurder zowel aanlevert als monitort op diverse aspecten. Het beoogt doel is dat u als verhuurder niet alle ‘hoofdpijnen’ van de verhuur op zich hoeft te nemen, maar slechts op passieve manier betrokken hoeft te zijn. Wij zorgen ervoor dat het beheer conform uw eisen en die van de huurder worden nagekomen.

 

De naam Surgoed Happy Home laat al uitkomen dat het ons doel is uw klant optimaal huurgenot te laten ervaren. Het beheer van uw woning en/of appartement door Surgoed Happy Home te laten doen is maatwerk. Elke opdrachtgever heeft andere eisen en andere zaken waarin hij tekortschiet en aanvulling wil hebben. Over het algemeen ontvangen wij voor onze diensten elke maand een x procent van de huurinkomsten, uiteraard afhankelijk van welke diensten u gebruik wilt maken.De volgende diensten kunnen wij voor u leveren:

  • Het aanleveren van een huurder (compliance betaling en financiële check)
  • Opmaken van het huurcontract
  • Onderhandelen en bemiddelen bij conflicten
  • Collecteren huurgelden en financiële administratie
  • Zwembadonderhoud
  • Tuinonderhoud
  • 24/7 stand-by voor calamiteiten; denkt u aan het vervangen van airco’s/ elektra problemen/hydrofoor & boiler/ verloren sleutels)
  • Periodiek onderhoud (per onderdeel offreren wij)
  • Andere diensten zijn mogelijk na uw aanvraag

Ervaar nu het gemak van onze Happy Home service en maak vandaag contact om uw eisen te bespreken en te zien waarmee ons team u kan helpen!

Maak contact!

blankblank
blankblank
blankblank
blankblank