blank

Editie 10

Voorwoord

Beste lezer,

Voor u ligt het alweer de vierde en laatste lifestyle-krant van Surgoed House & Home van dit jaar. We hebben ook deze keer weer een gevarieerd aanbod van onderwerpen voor u belicht. Op het gebied van lifestyle adviseer ik u het interview te lezen met Marcelita van Deursen, een veelzijdige vrouw met een missie om andere vrouwen te helpen. Ook het verhaal over hoe u water kan besparen, is bedoeld om u een handje te helpen. Bent u toe aan een dagje uit? Ga dan (weer) eens naar Bergendal Resort, ze hebben er tegenwoordig een strand waar je ook kan overnachten. Slapen onder de sterrenhemel, hoe romantisch wilt u het hebben? Na de romantiek is het weer tijd voor alledaagse zaken. Bent u bijvoorbeeld toe aan een nieuwe garagedeur? In het productvergelijkingsartikel hebben we voor u op een rijtje gezet waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe garagedeur. En hebt u binnenkort misschien een perceel of huis te verkopen? Staart u zich dan niet blind op

te hoge verkoopwaardes, maar zoek liever een makelaar die u goed kan adviseren. In de rubriek Misstanden leest u wat er mis kan gaan.

Wat ook belangrijk is bij het doen van transacties met onroerend goed, is dat u een goede notaris hebt die de zaken kan regelen. In het interview met Dew Kalisingh, leert u meer over de wereld van deze beroepsgroep. In onze vaste notarisrubriek gaat het deze keer over het huwelijksgoederenregime, altijd handig als je trouwplannen hebt. Een ander interessant artikel over vastgoed, is het verhaal over het appartementsrecht en de voor- en nadelen daarvan. Helaas is de wetgeving hiervoor nog niet op orde. Wat ook jammer is, is dat er nog niets is terechtgekomen van de vele plannen die gemaakt zijn voor onze mooie Waterkant. U leest erover in het achtergrondartikel. In deze editie van de lifestyle-krant van Surgoed House & Home leest u er alvast over.

Wat betreft onze vaste rubrieken zijn we voor Huis en zijn verhaal in de Costerstraat terechtgekomen, en wel bij het Cake Café. Voor Cribs mochten we een kijkje nemen in het stulpje van de r&b-/hiphopartiest Rogér RJCT, die zich helemaal thuis voelt in zijn optrekje in een zijstraatje van de Charlesburgweg. Giwani Zeggen schrijft in zijn column over het belang van historisch besef, bent u het met hem eens? En last but not least hebben we deze keer ook weer een perceel en een pand in de spotlight gezet in de rubrieken Perceel en Huis van de maand. Ik ga ervan uit dat ik u met deze opsomming nieuwsgierig heb gemaakt.

Ik wens u dan ook veel leesplezier en als u wilt reageren, doet u dat dan via [email protected].

Heel veel leesplezier!

Thijs Mouchart
Directeur

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.