fbpx
Editie 24

Editie 24

Voorwoord

Surgoed Makelaardij NV bestaat 10 jaar! Een feestelijke mijlpaal waarop wij trots zijn, want we zijn inmiddels de grootste makelaarsorganisatie van Suriname! Begonnen in 2010 als kleine eenmanszaak, zijn we uitgegroeid tot een organisatie met integrale dienstverlening.

Ondanks dit succes blijven wij altijd vernieuwen en verbeteren. Daarom is het ook tijd voor een nieuwe weg en een verbeterde, uitgebreidere dienstverlening. Wij verkopen, bemiddelen, verhuren, taxeren en adviseren niet alleen, maar ook bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden wij vastgoed. Dat doen we via onze tak Bouw & Infra. Daarnaast verrichten wij bijkomende werkzaamheden, zoals aanleggen van zwembaden, om woongenot en comfort nog meer te vergroten.

Met deze uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij qua behuizing ook uit ons jasje gegroeid. Nadat wij dat 3,5 jaar geleden eerder deden, zijn we weer verkast naar een nieuwe locatie om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ons nieuwe onderkomen is een statig, oogstrelend monumentaal pand, met veel allure, aan de Keizerstraat 112. Allure die past bij onze succesvolle aanpak, dienstverlening en kwaliteit.

Differentiatie van ons dienstenaanbod betekent ook een veel ruimere portfolio die wij moeten aanprijzen. Daar waar veel bedrijven momenteel bezuinigen op hun marketingbudget, gaan wij juist een stap verder. We hebben de oplage van onze Surgoed House, Home & Lifestyle Magazine verhoogd van 25.000 naar 40.000 exemplaren, zodat we nog meer mensen op de hoogte kunnen houden van de onroerendgoedmarkt.

Alle reden voor huidige en toekomstige klanten dat hun te koop of te huur aangeboden woning of bedrijfspand hierin prijkt. Hoe groter het bereik van potentiele kopers en huurders des te groter de slagingskans. Omgekeerd is er voor wie zoekt naar zijn droomwoning of ideale kantoorruimte, geen beter overzicht van wat de Surinaamse vastgoedmarkt biedt.

Surgoed Makelaardij NV heeft een grote verscheidenheid aan onroerend goed in haar ‘etalages’. In ons Magazine vindt u een deel van het uitgebreide aanbod van woningen, percelen en zakenpanden in stad en districten, dat wij extra onder de aandacht brengen. Voor een totaaloverzicht kunt u terecht op ons digitale, multimediale portaal Surgoed.com. Het nummer één vastgoedportaal van Suriname! Ons portaal wordt dagelijks geüpdatet, waardoor u gegarandeerd bent van het actuele vastgoedaanbod van Suriname.

Met ons portaal streven wij ernaar de vastgoedmarkt in Suriname op een juiste prijs-kwaliteitverhouding te brengen. Daarbij is kunnen vergelijken essentieel. Met zoveel gevarieerd aanbod, dat u op uw gemak op uw ligbank kunt bekijken, is ons portaal bij uitstek een vergelijkingsportaal. En gelooft u ons: niemand wil zich uit de markt prijzen.

Groot-Paramaribo, Wanica en Commewijne groeien qua vastgoedmarkt. Er wordt steeds meer gebouwd. De vraag naar betrouwbare bouwpartners die kwaliteit leveren is groot. Hierop spelen wij in met Bouw & Infra.

Met ons nieuwe, ruimere onderkomen zijn we klaar ervoor om mee te groeien en nog verder te groeien in alles wat wij aan dienstverlening bieden. Op naar de volgende mijlpaal, waarbij wij onze nummer 1 positie willen verstevigen door u als klant waar voor uw geld te geven.

Wij verwelkomen u snel en te allen tijde in ons nieuw onderkomen.

Nieuwsberichten


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.