fbpx
Editie 8

Editie 8

Voorwoord

Beste lezer,

Met trots wil ik u ook deze keer weer uitnodigen om het nieuwste nummer van de lifestyle-krant van Surgoed House & Home te lezen. Het is ons opnieuw gelukt een informatief en onderhoudend blad voor u te maken, met een zeer divers aanbod aan artikelen.

In de categorie lifestyle zijn we deze keer op bezoek geweest bij Zoë Mezas en Pékula Starke, twee creatieve dames die heel bijzonder tassen maken. Een lust voor het oog! Ook het artikel over het belang van een tuin en wat je ermee kan doen, zal u bekoren en mogelijk inspireren. Het artikel over multifunctionele meubels kan u in deze moeilijke tijden op ideeën brengen om uw huis op een goedkope manier weer eens anders in te richten. Wat betreft het inrichten en vormgeven van uw huis, is ook het interview met architect Aniel Ramjanam zeer lezenswaardig. Hij ontwerpt huizen volgens de feng shui-methode, een oeroude &hinese levens¿loso¿e. En bent u na het herinrichten toe aan wat ontspanning, dan is een tripje naar Brownsberg een goed idee. Onze redactie nam er vast een kijkje. Een artikel dat u weer terugbrengt in de realiteit van alledag is het verhaal over de rol die de overheid speelt op de vastgoedmarkt,

met alle nadelige gevolgen van dien. Ook zeer informatief is het verhaal over de herbestemming van oude gebouwen. Daar zijn meer mogelijkheden voor dan je in eerste instantie zou denken.

In de rubriek Cribs hebben we deze keer gesproken met zangeres Dominique Ravenberg. Voor Huis en zijn verhaal hebben we een kijkje genomen in het geheel van hout gebouwde hotel aan de Costerstraat, een geweldig project. En net als in elke editie vindt u ook de column van Von Zeggen en de rubrieken Misstanden, Informatie van de notaris en Huis van de maand. Deze keer hebben we overigens ook een Perceel van de maand.

Kortom, genoeg leesvoer voor de komende tijd. Veel plezier ermee!

Vriendelijke groet,

Thijs Mouchart
Directeur

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten gevonden.

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.