Licht is van levensbelang

Licht is van levensbelang

Advertorial

Zonder licht is er geen leven. Het eerste leven op aarde is onstaan onder invloed van licht. Licht beïnvloedt ons dag- en nachtritme en allerlei biologische processen in ons lichaam. Licht heeft een grote, positieve invloed op ons lichaam en geest.

Lichtadvies

De vloeren zijn gelegd, de muren worden voorzien van een kleurtje en de meubels zijn geplaatst. Nu moet de verlichting nog komen. Want u wilt in een goede omgeving kunnen vertoeven, waar uw inrichting optimaal belicht worden.
sp;

Creativiteit en technische kennis

Als het gaat om verlichting combineert HDLighting creativiteit met technische kennis. Wij ontwerpen verhelderende lichtplannen en weten hoe armaturen werken. Zo kunnen wij rekening houden met wat u belangrijk vindt: uitstraling, energieverbruik en kosten.

Verhoog de beleving met energiezuinige verlichting

HDLighting staat bekend om het creëren van toonaangevende lichtconcepten. Zij maken complete lichtplannen voor retailers, kantoren, particulieren en zorginstellingen. Ook op het gebied van energiezuinige verlichting zijn wij de juist partner. Dankzij onze ervaring en kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen, kunnen wij voor ieder ruimte verlichting ontwikkelen waarmee

de beleving geoptimaliseerd wordt. Dit kan ook op een duurzame manier. Mede dankzij onze ongeremde creativiteit en samenwerkingen met instituten en leveranciers, bestaat er geen grens aan wat er mogelijk is. Hierdoor zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw wensen en behoeften.

We helpen u graag met een helder en gedetailleerd lichtadvies.

Onze specialist in lichtplannen heeft meer dan tien jaar ervaring in verlichting. Hij vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Wij raden u aan de volgende stappenplan in acht te nemen:

  • stap 1: een goedgekeurde bouwtekening
  • stap 2: een intakegesprek bij de projectafdeling van HDLighting
  • stap 3: een vervolgontmoeting op locatie van de bouw
  • stap 4: het opstarten van een lichtplan
  • stap 5: evaluatie over het budget en keuze van de verlichting stap 6: na goedkeuring, levering en installeren van de verlichting

Lichtplan

Na een degelijk advies ontwerpen wij een lichtplan voor u. Daarbij luisteren we naar uw wensen en kijken we naar uitstraling, budget en energieverbruik. Ook de inrichting speelt een rol. Een neutrale laminaatvloer vraagt om een ander licht dan rood tapijt. Onze bevindingen brengen we samen in het lichtplan. Dat leggen we aan u voor en samen zetten we de puntjes op de i. Is het plan definitief, dan kunnen de installateurs aan de slag.

Laat u inspireren op onze site. Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen.

Jozef Israelstraat 20 | Paramaribo – Suriname | +597 458280 [email protected] | www.hdlighting-suriname.com

Filialen: Johannes Mungrastraat 31 + Hermitage Mall Unit 20/21

Lees meer berichten uit de categorie Bedrijven Advertorial.

juni 6, 2015
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.