blank

Altijd proactief en marktvernieuwend

Altijd proactief en marktvernieuwend

Pro gutter

Vooruitdenken

Als loodgieterszoon zag Lakeram Roopchand, directeur van Pro Gutter, een gat in de markt. Hij zag weinig brood in de traditionele aanpak en ging daarom negen jaar geleden over tot aamsverandering, modernisering, professionalisering en uitbreiding. Met duurzaamheid boven alles.

“Alle loodgieters gingen op zoek naar klanten en probeerden zo laag mogelijk in prijs te gaan. Ik wilde dat de klanten naar ons op zoek moesten komen en niet andersom, voornamelijk vanwege de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten”, vertelt Roopchand over de onderscheidende aanpak die hij voor ogen had.

blank

20 jaar garantie

Bakgoten worden toegepast bij platte daken omdat vanwege de dakconstructie, het vrijwel onmogelijk is dakgoten aan te brengen. Hierbij worden eerst de bakgoten bevestigd en vervolgens worden de platen van het dak eroverheen gelegd. Lekkages in de bakgoten zijn daarom niet zo eenvoudig te verhelpen – zoals bij vrij hangende dakgoten – en vergen aanzienlijk meer herstelwerk. “Dus in geval van bakgoten moet er extra aandacht besteed worden om lekkages te voorkomen”, benadrukt Roopchand. Daarom adviseert hij om juist hier niet te bezuinigen op materiaalkeuze. Pro Gutter gebruikt aluminium voor zowel bakgoten als dakgoten. Dit in tegenstelling tot andere loodgietersbedrijven die voor zink kiezen. “Zink is goed voor dakbedekking maar niet voor dakgoten, omdat die door de minder steile vorm langer water vasthouden en daardoor gaan roesten”, legt Roopchand uit. “Onze klanten krijgen voor het gemak 20 jaar garantie op het materiaal.” Hij zegt bewust ‘voor het gemak’ omdat aluminium niet roest en een lifetime meegaat.

Precisiemaatwerk

Pro Gutter levert precisiemaatwerk. “Onze jongens komen bij de klant met de machines en vervaardigen de dakgoten ter plaatse.” Met deze geavanceerde machines  orden longspan dakgoten op lengte vervaardigd, zónder verbindingen. De beugels zijn hier ook niet zichtbaar, maar worden netjes weggewerkt aan de binnenkant
en in de hoeken. “Het zijn allemaal enorme investeringen voor ons, maar duurzaamheid staat bij ons boven alles”, zegt Roopchand over de machines. Voor de verfraaiing van de dakgoten biedt Pro Gutter motieven aan voor aan de buitenkant. Hierbij heeft de klant ruime keuzemogelijkheid. 

Metalen boeibooden

Een veel voorkomende klacht binnen de bouwsector is het problem met boeiboorden. Deze zijn meestal van hout waardoor kromtrekken of verrotten onder invloed van weer en wind veelvuldig voorkomt. Dit behoort nu tot het verleden omdat Pro Gutter boeiboorden van metaal in de handel heeft en eveneens in diverse afmetingen.

Rechthoekige PVC-afvoeren

Zo ook heeft Pro Gutter rechthoekige pvc-buizen als toepassing geïntroduceerd in plaats van de conventionele ronde, die niet bij elke moderne woning passen. Roopchand: “Alles in één zin gezegd beschikt Pro Gutter over de modernste manieren voor het plaatsen en vervaardigen van dakafwateringssystemen, met supermoderne tools eneen professioneel team.”

Lees meer berichten uit de categorie .

augustus 3, 2019
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.