blank

Bloemen als passie

Bloemen als passie

Gietanjali's bloemisterij

Altijd uniek

Bijzondere gebeurtenissen en memorabele momenten zijn voor iedereen een persoonlijke ervaring. Velen willen daarbij hun blijdschap of dankbaarheid opfleuren met een prachtig bloemstuk. Maar het bijzondere of persoonlijke van het moment moet ook tot uitdrukking komen in een unieke creatie. Geen wens is Gietanjali’s Bloemisterij te veel.

Wat als een hobby begon voor Gietanjali Raghoebarsingh, is gebloeid tot een heuse onderneming. Haar streven naar zelfstandigheid en onafhankelijkheid is de drive en inspiratie om haar bloemisterij te beginnen, naast de grote liefde en passie die zij heeft voor bloemen
natuurlijk. “Ik woonde op mijn eenentwintigste al zelfstandig en ik wou gewoon iets voor mezelf opzetten en beginnen”, vertelt Gietanjali.
“Bloemen maken me altijd gelukkig, waarom niet daarmee iets doen dacht ik toen.”

blank

Op bestelling

De onderneemster heeft geen shop en werkt slechts op bestelling. Daarvoor is bewust gekozen vanwege alle andere bedrijvigheden die zij heeft als voorzitter en medeoprichter van de Stichting Beauties of Suriname Pageant. Met deze stichting organiseert Gietanjali tal van schoonheidscompetities zoals Miss Tropical Beauty en Miss India Suriname. De stichting en de bloemisterij bestaan even lang en het combineren van de twee gaat niet altijd even gemakkelijk. “Gelukkig heb ik in de zeven jaren dat ik beide doe, toch een middenweg kunnen vinden.”

Tijdens de shows en voorbereidingsweek van de schoonheidscompetities is de bloemisterij ‘gesloten’. “Dit doe ik bewust, omdat ik uit eerdere ervaringen heb geleerd dat het ten koste gaat van mijn kwaliteit en dat wil ik juist niet,” benadrukt Gietanjali haar beslissing.Kwaliteit speelt voor Gietanjali een voorname rol. Er gaat een heel proces aan vooraf om tot een ontwerp komen is. Van het bepalen van de juiste bloemen voor het ontwerp tot het bestellen van ze bij de groothandel. “Afhankelijk van wat de klant precies wil – en als het natuurlijk mogelijk is – worden de nodige voorbereidingen getroffenen gaan we tot ons uiterste om te leveren wat is gewenst. Vaak laat ik ook het materiaal uit het buitenland halen, want het bloemstuk moet niet alleen mooi zijn op dat moment; de klant of gelukkige wil zo lang mogelijk ervan genieten.”

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.