blank

Braziliaans vakantiepret voor elk budget

Braziliaans vakantiepret voor elk budget

Celestial Tours

Aantrekkelijke bestemmingen

Het is een en al bedrijfigheid op het klein kantoortje van Celestial Tours, aan de Grote Combéweg. Het boekingskantoor, dat in 2013 begon als eenmanszaak en zich vooral richtte op lokale tours, biedt nu ook vakantiepret buiten Suriname.

“Het is afhankelijk van hoe lux je als toerist buiten de grenzen wilt doorbrengen”, vertelt Raul Karamali, directeur en oprichter van Celestial Tours. “Voor eenieder hebben we een pakket dat bij zijn of haar budget past.”

blank

Eigen netwerk

De mogelijkheden van deze magische Braziliaanse bestemmingen voor Surinamers, ontdekte Karamali door eigen oriëntatie. Hij ontmoette in het zuiderbuurland lokale mensen die het mogelijk maken dat deze tours betaalbaar zijn. “Daarnaast zijn er ook Surinamers die in Brazilië wonen en hun diensten voor een zachte prijs aanbieden”, vertelt Karamali over het netwerk van Celestial Tours. “Tourgidsen, driesterren accommodaties en transport horen allemaal in het pakket.”

Veel klanten reageren verrast dat zij voor relatief ‘goedkoop’ een welverzorgde trip kunnen boeken. “Men is vaak in de veronderstelling dat het te mooi is om waar te zijn, maar onze klanten zijn daarom aangenaam verrast als ze een goede driesterren accommodatie aantreffen zoals beloofd. Daarnaast zijn de service en tarieven van GOL Airlines niet alleen consistent maar ook aantrekkelijk voor vakantiegangers. Je kunt op avontuur gaan zonder je daarvoor blut te betalen.”

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.