blank

Clipper Vastgoed, uw solide bouwpartner in Suriname

Clipper Vastgoed, uw solide bouwpartner in Suriname

Clipper vastgoed N.V. advertorial

Bouwen en renoveren

Voor wie gaat (r)emigreren naar Suriname, behoren woon-kwaliteit en woongenot tot de belangrijkste vereisten. Bouwen van uw woning moet daarom – als goede start – steunen op twee solide fundamenten: kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarin onderscheidt Clipper Vastgoed zich, als betrouwbare bouwpartner die adviseert, begeleidt en uitvoert.

Clipper Vastgoed timmert ruim elf jaar aan de weg, maar met eigenaardirecteur Viraaj Mungra reikt de bouwervaring veel verder. Als telg van
een architectenfamilie zit ontwerpen en bouwen hem in het bloed. Vader en vermaard architect Dharmvir Mungra had een complete bibliotheek aan design- en architectuurboeken en een groot bestand aan foto’s van gebouwen die hij schoot tijdens zijn vele reizen. “Ontwerpen is daardoor van jongs af aan mijn hobby en ik hou van de moderne stijl”, vertelt Mungra over de internationale beïnvloeding die hij hierdoor onderging. De buitengevel van zijn kantoor is tevens visitekaartje van het aansprekende portfolio Clipper Vastgoed, met als kenmerk ‘strakke lijnen’. Een normaal V-dak is ook mogelijk. “Maar dan gaat het schuil achter een strakke gevel.”

Na zijn studietijd stapte Mungra samen met zijn vader in de bouwsector. Hij leerde in de praktijk alle kneepjes van het vak, sjouwde materialen, kocht ze in en zijn vader leerde hem technische berekeningen maken. Na enige jaren werkte hij samen met zijn oom Tommy Mungra, eveneens vermaard architect. Met veel projecten bij Havenbeheer, Anton de Kom Universiteit en de verkeerstoren van Zanderij. “Vanaf die perioden heb ik mijn ervaring opgebouwd.”

blank

Nederlandse vestiging

Vanwege het groeiende aantal Surinaams-Nederlandse klanten, heeft Clipper Vastgoed sinds januari 2018 een vestiging in Nederland – onder
de naam Surima Vastgoed – in het Atriumgebouw te Badhoevedorp. Veel gepensioneerden verkopen hun huis in Nederland en bouwen een relatief goedkopere in Suriname. De rest van het geld wordt als financiële zekerheid geparkeerd. Bouwen in Suriname maar betalen in Nederland vinden zij bovendien ideaal. En altijd met een aanspreekpunt in Nederland. Clipper Vastgoed is de solide partner waarop volledig gebouwd kan worden, met goede begeleiding en adviezen over veilige en leefbare omgevingen. Clipper Vastgoed ontwerpt het huis naar eigen smaak en invulling van de klant en verwijst vervolgens door naar een architect, die verantwoordelijk is voor de technische uitwerking en het bodemonderzoek. Desondanks zal de bouw niet blindelings worden uitgevoerd. De technische tekeningen en materiaalkeuzen met betrekking tot bodemgesteldheid worden kritisch beoordeeld. Het groeiende aantal Nederlandse klanten en de nieuwe Nederlandse vestiging, bevestigen de solide betrouwbaarheid van Clipper Vastgoed. “In al die jaren hebben we onze goede naam opgebouwd om die kwaliteit en garantie te kunnen geven.”

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.