‘De best practice staat bij ons voorop’

‘De best practice staat bij ons voorop’

Newtech NV

Best practice

NewTech NV is voor ondernemend Suriname het meest bekend als het gaat om het leveren, installeren en onderhouden van airconditioning- en ventilatiesystemen. Op het cv prijken klinkende namen van organisaties en instellingen in onder andere de horeca-, fast food-, geneeskundige- en dienstverleningsbranches. Maar NewTech is meer dan dat.

Het bedrijf met hoofdvestiging aan de Hofstede Crulllaan importeert en levert ook garagedeuren, poortmotoren, walk-in diepvriezers, koelcellen, stroomgeneratoren en elektrisch gereedschap. Daarnaast worden ook licht- en krachtinstallaties geleverd.

Retail & engineering

NewTech, in 1996 opgericht door elektrotechnisch ingenieur Jamil Mekdessi, begon met vijf personen. Het bedrijf is uitgegroeid naar meer dan 60 gemotiveerde teamleden en heeft ook een vestiging op Curaçao onder de naam SimplAire. NewTech is verdeeld in een Retailen Engineering-afdeling. De Retail focust op verkoop van producten en de installaties verricht door contractors. En de Engineering richt zich op complexe berekeningen en installaties met eigen teamleden. Daarnaast wordt samengewerkt met ervaren contractors die de installatie van apparatuur en systemen kunnen uitvoeren. Er is ook de optie voor een installateur die bij de klant vertrouwd is.

Transparantie

“Met transparantie als kernwaarde willen we dit bedrijf verder laten uitgroeien en meer bekendheid geven aan de Surinaamse bevolking, in het bijzonder het bedrijfsleven”, zegt Zafar. “Vanuit een communicatief, informatief en marketing perspectief zullen we naar buiten treden.”

Maar performances zeggen meer dan woorden. Dat mogen publiek en het bedrijfsleven al ervaren. Het is immers aangenaam vertoeven in de grote openbare ruimten zoals winkels, malls, hotels en kantoorgebouwen die NewTech voorzien heeft van een koelinstallatie.

Lees meer berichten uit de categorie .

juli 10, 2019
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.