‘De kleine dingen maken het een belevenis’

‘De kleine dingen maken het een belevenis’

Vakantieverblijf

Een gevoel van rust verwelkomt je op het moment dat je de poort opendoet van Oso Josich aan de Van Roosmalenstraat. “Het is een vrij rustige buurt en niet in het centrum, maar ook niet ver van het centrum en het uitgangsleven. Dat maakt het interessant voor vakantiegangers”, vertelt eigenaresse Lucille Wijnstein- Lionarons over de gunstige ligging.

Het huis is in 1970 gebouwd en een nalatenschap van haar moeder Jos en vader Erich, naar wie het ook is vernoemd. “Als herinnering aan mijn ouders hebben we de naam Oso Josich bedacht. Mijn vader heeft het huis met heel veel liefde gebouwd. Deze liefde en warmte willen wij meegeven aan vakantiegangers die Suriname bezoeken.”

Karakteristiek

Er is een volledig nieuwe pergola aangebouwd waaronder de gasten straks lekker weg kunnen luieren of verzonken zijn in een boek. Voor Lucille en haar familie is de warme gastvrijheid het unieke van Oso Josich. “Je krijgt niet slechts de sleutels in handen en dan zij we klaar. Nee, het zijn de kleine dingen die het een belevenis maken voor onze gasten. Je moet het gevoel hebben dat je bij vrienden thuis op visite bent en ook kan genieten van je privacy en rust.” En dat is ook wat Lucille proeft uit de reacties van haar gasten. “Wij streven ernaar om een zo aangenaam mogelijk verblijf in Suriname te bieden aan onze gasten. Oso Josich moet een thuis ver weg van je huis zijn en dat ervaren onze gasten zeker ook.”

Warme gastvrijheid

Er is een volledig nieuwe pergola aangebouwd waaronder de gasten straks lekker weg kunnen luieren of verzonken zijn in een boek.

Voor Lucille en haar familie is de warme gastvrijheid het unieke van Oso Josich. “Je krijgt niet slechts de sleutels in handen en dan zij we klaar. Nee, het zijn de kleine dingen die het een belevenis maken voor onze gasten. Je moet het gevoel hebben dat je bij vrienden thuis op visite bent en ook kan genieten van je privacy en rust.” En dat is ook wat Lucille proeft uit de reacties van haar gasten. “Wij streven ernaar om een zo aangenaam mogelijk verblijf in Suriname te bieden aan onze gasten. Oso Josich moet een thuis ver weg van je huis zijn en dat ervaren onze gasten zeker ook.”

Lees meer berichten uit de categorie .

augustus 1, 2019
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.