blank

Green Gardens – de tuinarchitect

Green Gardens – de tuinarchitect

Een paradijs in uw eigen tuin

Heerlijk ontspannen ligt u achterover in een comfortabele stoel met een koel drankje binnen handbereik. De manjaboom boven uw hoofd zorgt voor bescherming tegen de felle zon en een fris briesje waait tegen uw wangen. U hoort het water kabbelen. Rust en comfort.

blank

Nieuwe woning

Green Gardens ziet een groeiende belangstelling bij zowel bedrijven als particulieren voor een mooie tuin. Het bedrijf heeft onder andere projecten uitgevoerd voor de EBS waarbij zij de herinrichting van het Louis Doedelplein op de hoek van de Saramacca- en de Zwartenhovenbrugstraat voor hun rekening namen. Nu werken ze onder andere aan de tuininrichting van het Jacana Amazon Wellness Resort. Het budget voor de tuinen is geheel naar wens van de klant te bespreken. “Terugkijkend naar de laatste tien projecten die wij hebben opgeleverd voor een compleet nieuw aangelegde tuin, liggen de kosten tussen de SRD 130 tot SRD 1500 per vierkante meter”, vertelt Jareth Soemodihardjo, directeur van Green Gardens. Voor kleinere budgetten heeft Green Gardens het goedkope rode granietsplit beschikbaar. “Dit is rode steenslag dat zeer geschikt is om een tuin mee te decoreren en betaalbaar”, zegt Dr. Green.

Het is ook een goed moment om Green Gardens in te schakelen wanneer u net bent gestart met de bouw van uw woning. “Plan uw droomtuin. Een goede planning is het halve werk. Hoe eerder mensen bij ons aankloppen, hoe beter. Samen bespreken wij uw wensen en ideeën en geven u hierin advies voor een goed aangelegde tuin. Bijvoorbeeld de plek van de erfkraan en het creëren van een goed afwateringssysteem. Ook hebben veel mensen de wens om hun woning, interieur en buitenruimte op elkaar af te stemmen. Architect en tuinarchitect kunnen tijdens de bouw van het huis met elkaar om tafel om binnen en buiten het huis eenzelfde gevoel te creëren dat bij elkaar past”, zegt Soemodihardjo. De directeur benadrukt ook de waarde van een mooi aangelegde tuin. “Investeren in een tuin is ook investeren in de waarde van uw huis.”

Geen stress

Naast het aanleggen van complete tuinprojecten, wordt de hulp van Green Gardens regelmatig gevraagd door mensen van wie de tuin nooit is afgemaakt. “Dan komen we in een tuin, waar alles al maanden stil ligt. Het probleem ligt vaak bij het budget en de planning van de eerdere opdrachtgever. Deze heeft het project verkeerd begroot, was niet in staat aan de juiste materialen te komen, of wist simpelweg niet meer hoe verder te gaan. Wij besteden veel tijd aan de voorbereidende fase. De klant mag precies aangeven wat zijn droomtuin is binnen welk budget. Vervolgens gaan wij aan de slag. Door onze korte lijnen met onder andere leveranciers in het buitenland, raakt ons project nooit achter op schema.

Op dit moment leggen wij de tuin aan voor Jacana. Hiervoor hebben we in zeer korte tijd ruim vijfhonderd planten geïmporteerd”, vertelt Soemodihardjo.

Green Gardens neemt op deze manier een stuk stress weg bij de klant. “Bij ons wordt de klus geklaard. Binnen de afgesproken tijd. Als de zon fel is, werken wij door. Als het keihard regent, gaan we ook door.

De klant kan ons vertrouwen en op ons rekenen dat is belangrijk”, zegt Dr. Green. Als de klant dat wenst kan Green Gardens ook het onderhoud voor haar rekening nemen als het project helemaal is afgerond.

Lees meer berichten uit de categorie Bedrijven Advertorial.

januari 5, 2015
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.