blank

Duurzame Surinaamse keukens

Duurzame Surinaamse keukens

Mobi Chen Woodworking N.V.

Houtsoorten

Mobi Chen Woodworking Factory werd als houtzagerij opgericht in april 2002. In 2004 werd het bedrijf overgenomen en zijn er investeringen gedaan om het bedrijf te vormen tot een geïntegreerd houtverwerkingsbedrijf met twee eigen concessies. Naast dochteronderneming, Trading Zone Paramaribo, beschikt Mobi Chen nog over een andere bedrijfstak, Mobi Chen Furniture, gespecialiseerd in het fabriceren van deuren, bedden, eetkamermeubilair en… houten Surinaamse keukens.

“De keukens worden vervaardigd uit Surinaams hardhout”, vertelt general manager Marcel van Cooten. “En dat zie je niet zo vaak meer. Er wordt bijna geen hout meer gebruikt om moderne keukens te maken; tegenwoordig kiest men vooral voor MDF, spaanplaten of ander kunststofmateriaal.”
Houten keukens zijn volgens van Cooten duurzamer. “In vergelijking met MDF is hout langer houdbaar.

blank

Garantie

Hoe lang het duurt voor de keuken klaar is, hangt af van het model maar normaal duurt het proces zo een zes weken. “Het is ook mogelijk om de keuken via ons bij een lokale bank te laten financieren”, legt van Cooten uit. “Onze klanten kunnen dan tegen een speciaal gereduceerd rentetarief een lening afsluiten voor de aanschaf van hun keuken.” Aardig te vermelden, is dat klanten een garantie van een jaar op de keuken krijgen en dat de accessoires die gebruikt worden van duurzame kwaliteit zijn.

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.