Fraai en beschermd wonen onder koeler dak

Fraai en beschermd wonen onder koeler dak

Hyres NV

Nutech paint-kleuren

Met passie en inzicht brengt Hyres NV duurzame en innovatieve toepassingen op de bouwmarkt. Met de hitte reflecterende dakverf van Nutech Paint en de rubberen coating BullyLiner, mikt directeur Marlon Sabajo op een sterke positionering van zijn eind vorig jaar opgerichte bedrijf. “De klanten die onze producten al hebben afgenomen zijn dik tevreden, mag ik zelf zeggen.”

Beide producten worden afgenomen van het international gerenommeerde Australische bedrijf Nutech Paint. Dit bedrijf is al langer dan 40 jaar gespecialiseerd in een breed scala aan dakbedekkingen en betoncoatings, voor zowel decoratieve als beschermende doeleinden. Deze producten zullen officieel worden geïntroduceerd bij de jaarlijkse Bouw en Woonbeurs. De Nutech metal primer en hitte reflecterende NXT Cool Coatdakverf van Nutech Paint zijn op waterbasis, dus niet schadelijk voor mens en milieu. “De anticorrosie Nutech metal primer zorgt voor perfecte aanhechting op de oude laag en voorkomt verdere roestvorming op het dak”, garandeert Sabajo.

Minder energiekosten

De lichtere kleuren van NXT Cool Coat reflecteren meer warmte dan de donkere kleuren. Dat zorgt voor een koelere, aangenamere woning en een wezenlijke vermindering van het energieverbruik van uw aircosysteem. “Afhankelijk van de kleurkeuze kan de gemeten temperatuur onder het dak tot wel 10 graden koeler zijn dan aan de buitenkant van het dak”, vertelt Sabajo. De dakverf wordt in een pakket aangeboden en vakkundig aangebracht door medewerkers van Hyres, die speciaal daarvoor zijn getraind. “Voor meer informatie en offerte kunt u gerust contact opnemen met ons.”

Bullyliner coating

Met de BullyLiner rubberen coating worden oppervlakten van voertuigen voorzien van een duurzame bescherming, die waterdicht, geluiddempend, deuk- en krasbestendig is. Maar de toepassingen van deze doe-het-zelf-coating zijn legio: woningbouw, industrie, zwaar materieel, zeevaart enzovoort. Het hecht nagenoeg op alle materialen zoals metaal, beton, hout en plastic. “Je kunt het ook gerust toepassen op zwembadterrassen en het kan bijvoorbeeld dienen als antisliplaag op loop- of rijpaden”, vult Sabajo aan. Met als bijkomend milieuvoordeel dat BullyLiner is gemaakt van gerecycled autobanden en biologisch afbreekbaar.

Kortom, Hyres NV maakt duurzaam en aangenaam wonen mogelijk. “Wij zorgen ervoor dat het ook van ongekende kwaliteit is. Wij maken het mogelijkheid uw dure investering te voorzien van een rubberen coating waarvan u jaren mag genieten in kleur en stijl.”

Lees meer berichten uit de categorie .

juni 1, 2019
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.