Geurloos ongediertebestrijding op maat

Geurloos ongediertebestrijding op maat

Alpha Control

Degelijke analyse

Met 30 jaar lang ervaring in de landbouwsector met zijn bedrijf Agrofix, was het voor eigenaar en directeur Raymill Manichand een logische stap om in 2002 van start te gaan met dochteronderneming Alpha Control; een pest controle-bedrijf. “Voor elk budget hebben wij een oplossing.”

“Met de opgedane kennis die wij al die jaren hebben gedaan met het bestrijden van insecten op de grote en kleine landbouwarealen, leek het voor ons een makkelijke overstap te kunnen maken naar het bestrijden van ongedierte”, zegt Manichand, die ook pest controlmanager is. Alpha Control is inmiddels evenredig gegroeid met de
toenemende vraag naar ongediertebestrijding.

Alternatieve middelen

Alpha Control bedient ook de industriële sector, bouwsector en voedselsector met alternatieve bestrijdingsmiddelen. Deze kunnen variëren van een gel als lokaas, bespuiten, foamen, roken tot zelfs gas. Afhankelijk van de situatie wordt met de klant een plan samengesteld, dat niet alleen veilig is voor huisdieren, maar ook zonder risico’s is voor de babykamer of het keukenaanrecht.

Gecertificeeerd

“Onze producten zijn geurloos en kunnen veilig toegepast worden binnen de horeca en voedselsector”, benadrukt Manichand. Alpha Control heeft tal van internationaal gecertificeerde producenten binnen de voedselindustrie en is zelf ISO 9001-gecertificeerd via Kiwa en NPMA-gecertificeerd. De NPMA is de Amerikaanse vakorganisatie
voor pest control. “Wij opereren dus op een ander niveau en in een andere markt dan onze concullega’s.” Dezelfde gedegen aanpak geldt voor het bestrijden van ongedierte zoals houtluizen, kakkerlaken en zelfs muskieten.

“Voor elk budget hebben wij een oplossing: van ‘moesje’ haar keuken tot de kleine warunghouders en grote voedselverwerkingsbedrijven komen bij Alpha Control aan hun trekken.”

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.