In de voetstappen van een familie legende

In de voetstappen van een familie legende

Martha Mireille - 50 jaar

Vernieuwende stijl

Het ondernemersbloed stroomt al zeker een eeuw binnen de familie Brahim. Het begon met opa Michel Brohim, wiens naam foutief werd genoteerd in het bevolkingsregister. Hij vertrok in de jaren 1900 met zijn gezin uit Libanon, op zoek naar een betere toekomst in Suriname. Schoenenwinkel Martha Mireille bestaat vijftig jaar. Dankzij een modieuze, Europese kwaliteitscollectie blijven haar klanten bijdetijds erbij lopen.

“Dankzij mijn opa die het terrein aan de Zwartenhovenbrugstraat 153 had gekocht, hebben mijn moeder en vader – Trees en Mike Brahim – in 1969 schoenenwinkel Martha Mireille, vernoemd naar mijn jongste zusje, kunnen opzetten”, vertelt zoon Michel Brahim.

Als gegoten

Het aanbod van modieuze en Europese kwaliteitsschoenen heft Martha Mireille altijd onderscheiden van andere winkels. “Wij staan voor schoenen van hoogwaardige materialen, met een trendy imago en een elegante uitstraling. En niet alle voeten zijn hetzelfde”, vertelt Mardya over het maat werk dat Martha Mireille biedt. In het assortiment is voor vrijwel elke voet iets passend, ook de ‘probleemvoet’. “Zo hebben wij schoenen met een bredere leest voor de vollere voet, die toch stijlvol zijn.”

Naast ‘aangename winkelsfeer’ heeft Martha Mireille klantvriendelijkheid, klantenservice en eerlijk advies hoog in het vaandel. “Daarmee willen wij het verschil maken en dat geeft ons na vijftig jaar nog steeds bestaansrecht. De schoenen moeten niet alleen mooi zijn aan je voeten, maar ook als gegoten zitten. Zodat onze slogan op jou van toepassing is: ‘Martha Mireille, My Favourite Shoes’.”

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.