LelyVille ‘For a sustainable habitat in Suriname’

LelyVille ‘For a sustainable habitat in Suriname’

Eco Real Estate Development NV

Urbanisatie en bouwen

Veiligheid, sereniteit, natuur, duurzaamheid, saamhorigheid en leefbaarheid is wat bewoners moeten beleven in LelyVille. Het verkavelingsproject van ECO Real Estate Development NV is samenwerking met Stichting RAAL is een rustieke woonwijk buiten de drukte van de hoofdstad, maar ligt – aan de Poerwodadiweg – op steenworpafstand van de bruisende ontwikkelingen van Lelydorp.

“Met nog geen vier minuten van politiepost Lelydorp, kun je in alle rust genieten in een prachtige woonwijk. Je zou kunnen zeggen dat we een ‘dorp op Dorp’ ontwikkelen”, glimlacht Dion Lachman, directeur van ECO Real Estate.

Echte community

“We willen niet gewoon kavels verkopen en dan daarmee klaar zijn, maar een echte community opbouwen te LelyVille.” Het verkavelingsproject is ongeveer 84 hectare groot en zal zo’n 1000 tot 1200 kavels van 279 tot 700m2 bieden. “In totaal kunnen we aan vijfduizend personen een woonplek bieden als we tellen op basis van een gezin van vier leden.” Vanwege zijn kennis in urbanisatie en woonwijken is Lelydorp voor Lachman een logische keuze voor het ontwikkelen van een verkavelingsproject. “Lelydorp is via verschillende wegen toegankelijk in vergelijking met Commewijne dat bijvoorbeeld afhankelijk is van één brug”, somt Lachman de voordelen op. “Daarnaast is het centrum van Lelydorp zich zodanig aan het ontwikkelen met een hoog voorzieningenniveau dat men voor vrijwel niets naar Paramaribo hoeft af te reizen. Miniwinkelcentra, restaurants, apotheken en banken zijn aanwezig.”

Waardesteiging

De interesse en vraag naar grond in het zuiden neemt almaar toe en daarop heeft ECO Real Estate zeker ingespeeld. “Met LelyVille willen we de bewoners woonplezier bieden op basis van een visie over duurzaamheid. Hierdoor zal niet alleen hun woongenot toenemen maar ook hun onroerend goed zal in waarde blijven stijgen en dat is voor ons belangrijk.”

Lees meer berichten uit de categorie .

oktober 12, 2019
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.