blank

Marga Werkhovenweg 72

Marga Werkhovenweg 72

Huis van de maand

Indeling woning

Dit unieke statige landhuis, met een woon-oppervlak van 375 m², is gelegen op een riant landgoed van 3.000 m² langs een fraaie kreek in Wanica. Het is met liefde gebouwd en met opvallend veel architectonische accenten, waarbij gebruik gemaakt is van duurzaam materiaal. Zo is het dak gemaakt van shingles en zijn de gevels bekleed met hout om de woning een landelijk karakter te geven.

blank

Het perceel

Het perceel ligt aan een doodlopende weg die betegeld en verlicht is. De toegangspoort en de bakstenen buitenschutting hebben dezelfde statige uitstraling als de woning. De bakstenen van schutting combineren even mooi met die van de waterput op het erf en de open carport met bergruimte die achterop het erf gebouwd is.

Voorzieningen

De woning is verder voorzien van warm en koud water en een wateropvangsysteem met durotank en hydrofoor. Er is een alarminstallatie en de shutterramen zijn met ingebouwde dievenijzer. Vloeren op de begane grond, in de master room en de woonkamer zijn gemaakt van warm duurzaam hout.

Samenvatting

Een zeer smaakvolle landhuis dat uniek is in Suriname en menige huisbewoner zal aanspreken. Het biedt rustiek, comfortabel en ruimtelijk woongenot op slechts vijftien minuten rijafstand van de stad.

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.