blank

Marina Resort Waterland (2)

Marina Resort Waterland (2)

Steeds meer investeerders zien de voordelen in het beleggen in bungalowparken

"A tropical refuge for adventurours sailors"

Marina Resort Waterland is gelegen in district Para, aan de Surinamerivier in een schitterend toeristisch natuurgebied. Het resort heeft zeven volledig ingerichte woningen, in tropische stijl. Het restaurant telt 60 zitplaatsen en heeft een groot buitenterras met uitzicht op het water. Bij de “Howler Monkey” Bar kan men genieten van cocktails of een heerlijk kopje koffie. Marina Resort Waterland is alle dagen open.

blank

Marina Resort Waterland is de perfecte uitvalsbasis om het ongerepte Surinaamse regenwoud te ontdekken, de rijke historie van Suriname te onderzoeken en de plantages in de nabije omgeving te verkennen.

Genieten van natuurschoon, strand, rivierzicht en de Marina, het beoefenen van watersport of gewoon lekker ontspannen? Dat kan allemaal bij dit bijzonder project, slechts een uurtje rijden vanaf Paramaribo. Het project biedt veel mogelijkheid tot uitbreiding en ontwikkeling. Investeren in grond is beleggen in een waardevast en waardevol bezit. Surgoed Makelaardij NV is de officiële intermediair voor Marina Resort Waterland. Wij bieden een korte presentatie, een projectrapport met bruto omzetten en de verschillende mogelijkheden tot overname.

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.