Marina & Resort Waterland (1)

Marina & Resort Waterland (1)

Steeds meer investeerders zien de voordelen in het beleggen in recreatie

A tropical refuge for adventurours sailors

Marina & Resort Waterland is een operatief bedrijf, ondanks de dagelijkse werkzaamheden voor verdere ontwikkeling en uitbreiding van het resort. De 7 huizen zijn beschikbaar voor een ieder die wenst te huren. Het Restaurant is in het weekend geopend en biedt lekkere maaltijden en snacks aan. 

De Marina

Marina Waterland is een kleine particuliere Marina voor zeiljachten aan de Suriname rivier. De Marina is kleinschalig die omgeven is door een oase van tropisch groen. Het is dé perfecte uitvalsbasis om het ongerepte Surinaamse regenwoud te ontdekken, de rijke historie van Suriname te onderzoeken en de plantages in de omgeving te verkennen. Het bestaat uit drijvende steigers en vingerpieren die plaats biedt aan 10 – 15 (zeil)jachten. De ligplaatsen zijn allen voorzien van water, elektra en verlichting. De Marina ligt aan de rustieke Suriname rivier, zo’n 30 zeemijl vanaf de monding bij de Atlantische Oceaan. Ook is er een kleinere marina voor dagrecreanten en andere passanten die langs varen en willen genieten van het terras en restaurant of gewoon lekker komen zwemmen. Deze kleinere tweede marina ligt meer aan de oostzijde van het perceel en daar kunnen ongeveer 15 boten aanmeren.

Watersport, recreatie, strand, natuurschoon, rivierzicht en marina, die dichtbij de stad is, maar toch echt buiten in de vrije natuur. Dit resort biedt het allemaal en heeft volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Het is kortom een natuurlijke belegging met een vast rendement. Bel nu met Surgoed voor de uitgebreide projectbrochure met daarin de financiële analyse en overname mogelijkheid!

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.