‘Met water breng je alles tot leven’

‘Met water breng je alles tot leven’

Aqua Passion NV

Exclusieve kunstwerken

Dat water een passie is van Pascal Tjong A Hung, is overduidelijk als je de showroom van AquaPassion binnenstapt. Wat veertien jaar geleden begon als hobby, een aquariumspeciaalzaakje in voornamelijk exotische zeevissen, is uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in verschillende aquatische systemen.

“Van het bouwen en onderhouden van exclusieve aquaria zijn wij gegroeid tot een professioneel bedrijf dat onze klanten tal van waterproducten biedt die bijdragen aan hun well-being”, vertelt Tjong A Hung, oprichter en eigenaar van AquaPassion. Zijn waterpassie begon al op heel vroege leeftijd, met de opvoeding meegekregen van zijn grootvader. “Vanaf mijn vierde was ik dat kleine jongetje dat buiten de stad altijd met zijn visnetje aquariumvissen aan het vangen was”, blikt Tjong A Hung terug.

Tastbaar 3D-ontwerp

Elke klant krijgt zijn of haar wens gevisualiseerd in een tastbaar 3D-ontwerp. Het in-house ontwerp- en bouwteam van AquaPassion let niet alleen op het esthetische, maar zorgt met zijn expertise voor een harmonieus geheel op basis van Feng Shui-principes voor positieve energie. Er worden uitsluitend kwalitatieve materialen en producten gebruikt om duurzame aquatische systemen te bouwen. Partnerschappen en samenwerkingen aangaan met lokale en internationale bedrijven en leveranciers, is ook wat AquaPassion onderscheidt.

“We zijn de officiële vertegenwoordigers van Rico Rock, een bedrijf in Orlando dat kunstmatige rotsen maakt met fiberglass. Je kunt onze watervallen heel moeilijk onderscheiden van echte rotsen”, vertelt de directeur trots, die ook weet te vertellen dat Rico Rock-producten vooral in hotels, resorts, malls en dierentuinen worden toegepast. Als milieubewuste onderneming importeert AquaPassion uit Europa EPDM-vijverfolie van gerecycled rubber en heeft in het assortiment zwembadtegels van gerecyclede autoruiten en energiezuinige vijverpompen. Solarenergy-oplossingen zodat pompsystemen een zo laag mogelijk energieverbruik hebben, behoren ook tot de mogelijkheden.

After sales-service

Eveneens in de after-sales service komt bij AquaPassion de liefde voor water tot uiting. “Bij het opzetten van onze aquatische systemen, of het nou een zwembad, vijver of aquarium is, geven we honderd procent kwaliteitsgarantie dat ons water kraakhelder en gezond is. We bieden de klanten servicecontracten aan en staan altijd klaar met onze expertise. Je doet het goed of je doet het niet, zo werken wij.”

Lees meer berichten uit de categorie .

oktober 4, 2019
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.