blank

Metal art decoration by well done welding

Metal art decoration by well done welding

Metal art & decoration

Uitsnijden

Hekwerken, frames en logo’s kunnen in de mooiste vormen worden uitgesneden. Daarvoor staat Metal art & Decoration by Well Done Welding’ garant. Het bedrijf is amper een jaar oud, maar heeft op de laatstgehouden Bouw-& Woonbeurs veel lof ontvangen, alsook van de klanten voor wie in de afgelopen periode een ontwerp is gemaakt en/of uitgesneden.

“De producten zijn uniek, omdat er oneindig veel mogelijkheden zijn”, vertelt Jill van der Wal, directrice van het bedrijf. In eerste instantie was het bedrijf bezig met zwaar materieel. Enige tijd geleden emigreerden de zwager en zus van de directrice naar Suriname. De zwager, die lasser van beroep is, kwam met het idee om een lasbedrijf te openen. Hierop stelde de toenmalige directeur, de vader van Jill, voor om samen het bedrijf te draaien. Er werden toen voornamelijk reparatie laswerkzaamheden verricht aan buckets voor graafmachines en bakken. De toenmalige directeur kocht niet lang daarna ook een snijmachine om het werk te automatiseren. Daarmee werd alleen industrieel werk verricht.

blank

Ontwerp

‘Metal art & Decoration by Well Done Welding’ kan ontwerpen in platen uitsnijden, tuindecoratie vervaardigen; waaronder bloembakken, logo’s, etcetera. Zij snijden ook in kokers. De klant hoeft niet per se een eigen ontwerp in mind te hebben. Afhankelijk van de wensen voor het product, de omgeving en het doel waarvoor het bestemd is, maakt de designer (Jill) een ontwerp. Het enige dat de klant wel moet hebben, is de zekerheid dat hij of zij een kwalitatief hoogstaand product wil. “Wij streven er altijd naar een hoge kwaliteit te bieden en een zo net mogelijke afwerking af te leveren.” De uitgestalde tuinpanelen en bloembakken liegen er niet om.

Luxe

Op de beurs staan was één van de grote wensen van Jill en haar zakenpartner, die in vervulling is gegaan. Daarbij is het snijwerk zoveel mogelijk in de stand verwerkt. “De pergola die we hadden uitgestald had zowel decoratieve panelen op het dak als aan de zijkanten. Ook de bloembak en de tafelpoten hebben we voorzien van snijwerk.” Het duo heeft de klanten laten zien wat er allemaal mogelijk is met snijwerk, tevens “dat wij in Suriname ook mooie dingen kunnen maken”. Deze mooie dingen kunnen ook nog eens functioneel zijn. Het gaat om luxeproducten, die exclusief en van hoge kwaliteit zijn.

Dievenijzer

Jill heeft nog meer wensen die zij graag in vervulling ziet gaan. Het uitbreiden van het aanbod aan diensten is er één van. “In de toekomst willen wij ook meer met meubels gaan doen en de combinatie met het snijwerk in alles verwerken, het decoratieve moet ruimer worden.” Dit benadrukt zij als volgt; “we willen de focus ook meer gaan leggen op hekwerken en poorten. Misschien dat het in sommige gevallen het lelijke dievenijzer kan vervangen.” Ook de vleugels uitslaan naar de buurlanden lijkt geen gek idee. Metal art & Decoration by Well Done Welding is alleen gericht op het vervaardigen van de uitgesneden panelen en het geheel afwerken met eventueel frame en coat. Het bevestigen wordt niet door het bedrijf gedaan, maar zij geven er wel de instructies voor.

Lees meer berichten uit de categorie .

oktober 14, 2018
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.