Ronan’s Trading: Voor al uw badkamerdromen

Ronan’s Trading: Voor al uw badkamerdromen

Advertorial

Iedereen fantaseert wel eens over de perfecte badkamer. Met een luxe badkuip waar je op een zondagmorgen helemaal in weg kan dromen. Of een ruime douche met een multifunctionele douchekop die naar wens instelbaar is. Wakker worden onder een tropische regendouche en de werkdag helemaal fris beginnen om vervolgens na werktijd de massagestralen van de douche haar werk te laten doen.

 

Familiebedrijf

Salesmanager Ravi Nannan vertelt over het familiebedrijf dat zijn ouders sinds 1986 in Suriname begonnen. ,,Bij N.V. Ronan’s Trading verkopen we niet alleen producten. We verkopen presentaties en concepten. Mensen kunnen hier terecht om hun eigen ideeën te realiseren. Wij bieden complete badkamers en hebben producten voor elk budget. Het benodigde budget hangt natuurlijk af van het bijzondere design of technisch ontwerp van het product. Klanten kunnen voor honderd Surinaamse Dollar al een douchekop bij ons aanschaffen, maar wij kunnen ook de meeste exclusieve kranen importeren”, vertelt Nannan.

N.V. Ronan’s Trading verkoopt alleen kwaliteitsproducten. Voor de badkamerproducten is het bedrijf in zee gegaan met Hansgrohe en Duravit. Dit zijn twee vooraanstaande bedrijven uit Duitsland met al meer dan 100 jaar ervaring in badkamers. Deze bedrijven leveren topkwaliteit en werken met topdesigners. “Dit past precies bij de behoefte van onze klanten. Surinamers zijn op zoek naar het beste van het beste. Door de samenwerking met Duravit en Hansgrohe hebben wij twee prachtige nieuwe showrooms kunnen realiseren met unieke producten in Suriname.”

Demonstraties

Klanten kunnen bij N.V. Ronan’s Trading inmiddels genieten van de 1500 vierkante meter grote showroom, waarin zeven vakmensen constant aanwezig zijn voor het geven van demonstraties en voor het assisteren bij het maken van de juiste keus. “Zeven personeelsleden klinkt wellicht weinig, maar wij hebben hier bewust voor gekozen. De helft van ons personeel is familie. Ze zijn allemaal bekwaam en meegegroeid met het bedrijf in de afgelopen jaren. Ons personeel is betrouwbaar, heeft verstand van zaken en hart voor de zaak. De klant kan ervan uitgaan dat wij dat extra stukje service altijd zullen geven.”

De Hansgrohe showroom van N.V. Ronan’s Trading is gewoonweg indrukwekkend. Designkranen en douches met verschil-lende technische elementen zijn er te bewonderen. Het personeel geeft indien gewenst bij een groot deel van de producten een live demonstratie. Veel van de kranen zijn aangesloten op het waternet en in de speciaal gebouwde demonstratiewasbak is te zien hoe de verschillende regendouches en douchekoppen werken.

Naast de showroom van Hansgrohe is het voormalige magazijn, dat is omgetoverd tot de Duravit showroom. De inrichting is gebaseerd op de showroom uit New York en is een genot om in rond te wandelen. Er zijn verschillende badkamersamenstellingen te bewonderen zodat klanten volop ideeën kunnen opdoen voor hun eigen droombadkamer. Ook hier een ruime keuze uit kranen, wasbakken, toiletpotten, badkuipen en badkamermeubilair.

Trends

N.V. Ronan’s Trading houdt natuurlijk ook rekening met de wereldwijde trends op badkamergebied. ,,De meubels van Duravit zijn modern, simpel en praktisch. Werken met hout is een van de badkamertrends van 2015. Dat is vooral bedoeld om het natuurlijke gevoel in badkamers te creëren. Verder is het ‘Less is more’ een trend die we in 2015 ook terugzien bij de badkamers; meer aandacht voor objecten en de één-voud ervan. Bijvoorbeeld een losstaand ligbad als eyecatcher.” Ook voor de verdere afwerking van de badkamer zijn accessoires zoals spiegels en wand- en vloertegels te vinden bij N.V. Ronan’s Trading.

En natuurlijk, wat tegenwoordig ook in Suriname een rol speelt, is duurzaamheid en besparing. “Ook in Suriname worden mensen zich meer bewust van het milieu. Om aan die vraag te voldoen verkopen wij toiletten waarvan de hoeveelheid water in de stortbak instelbaar is, zodat er geen water wordt verspild tijdens een spoelbeurt. Er zijn zelfs systemen die het water van het toilet recyclen.

Tot slot hebben we ruime keuze in water-besparende douchekoppen.” Wat Nannan betreft, is iedereen welkom voor een rondleiding.

De showroom is op werkdagen geopend van 8.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

Anamoestraat 57
Paramaribo-Suriname
Phone: +597 451070 / +597 550410
[email protected]
www.nvronantrading.com

Lees meer berichten uit de categorie Bedrijven Advertorial.

april 7, 2015
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.