Sieraden uit goddelijke inspiratie

Sieraden uit goddelijke inspiratie

'Ervaring met God'

Beste selectie

Weinigen kunnen vertellen dat zij een sierende levensmissie hebben gekregen van God om sieraden te creëren, die een band tussenSchepper en mens moeten smeden. Op de bank in zijn showroom vertelt Humphrey Westerborg hoe hij geïnspireerd is geraakt door zijn geloof om sieraden te vervaardigen van natuurlijke, kostbare stenen.

“Net als hoe Jacob in Peniel het aangezicht van God heeft ervaren, wil ik mensen hun eigen Peniel meegeven in de sieraden”, verklaart Westerborg de Bijbelse naam van zijn sieradenbedrijf aan de Jan Tooropstraat 22 te Tourtonne IV. Hij is van gepensioneerde superintendent van Alcoa, een meester geworden in het creëren van exclusieve braceletten en kettingen.

Authentiek

Het gekochte sieraad wordt aangeboden met het verhaal van Peniel, een authenticatie-formulier en een serienummer. “Aan de hand van het serienummer weten we hoe het eruit ziet, zodat wij het eventueel kunnen namaken indien de eigenaar het wenst”, legt Westerborg uit. Echter zijn er van elk design maar tien exemplaren per jaar beschikbaar. Dit geeft niet alleen de garantie dat elk design naast exclusiviteit ook authenticiteit geniet, maar dat de eigenaar het sieraad “nog meer gaat waarderen en koesteren”. Westerborgs goddelijke inspiratie rondom Peniel spreekt en trekt wereldwijd vele mensen aan, ongeacht hun geloof. “Met het verhaal en de producten van Peniel wil ik de mensen niet alleen een authentiek sieraad meegeven, maar ook een authentieke ervaring met de Schepper.”

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.