blank

Suritrust, voor groot en klein

Suritrust, voor groot en klein

Hypotheek op maat

Modelwoningen

Hoe groot of klein u ook droomt. Een eenkamerwoning, driekamerwoning of een appartementencomplex. Of het nu gaat om een make-over, renovatie, uitbreiding of de bouw van uw woning. Een extra kamer erbij, een nieuwe keuken, vervanging van dakgoten, een poort, schutting, of dievenijzer plaatsen, het erf betegelen of reparaties? Met een hypotheek van Suritrust leent u overeenkomstig uw (droom)wensen.

Ofwel een op maat gesneden hypotheek die voldoet aan uw eisen en van de huidige tijdgeest is. Dat maakt Suritrust uw financieel bemiddelaar bij uitstek. Stap gerust binnen voor het bespreken van financiering van uw bouw- of verbouwingsbehoefte. Dat geldt ook voor de aankoop van uw bouwperceel. “Wij gaan niet voor een quick bucket maar voor een langdurige relatie”, zegt manager Patrick Bhagwandien. “Hierbij staat centraal
dat wij de klant een leensom verstrekken die past binnen zijn of haar inkomen.”

blank

Veiligheidsklep

Als blijkt dat werkzaamheden van een bepaalde bouwfase niet binnen het afgesproken termijn worden opgeleverd, zal Suritrust in overleg met de klant nagaan wat de knelpunten zijn. Vervolgens wordt ingekomen met ondersteuning om de betreffende werkzaamheden alsnog op te leveren. “Dit dient ook als een veiligheidsklep om te voorkomen dat klanten het geleende geld voor andere doeleinden aanwenden”, verduidelijkt Bhagwandien.

Uit hoofde van de zorgplicht die rust bij Suritrust mag de klant niet meer dan 35% procent van het maandloon besteden aan aflossen van schulden. “Wij moeten je beschermen als klant. Mocht het ooit gebeuren dat vanwege omstandigheden niet tijdig kan worden afgelost, dan zoeken wij samen met de klant naar een gepaste oplossing.”

Leenverruiming

Gaandeweg het bouw- of verbouwingsproces kan blijken dat de lopende lening niet toereikend is. De mogelijkheid bestaat om deze te verruimen, indien de klant extra financiering nodig heeft. Ook als door omstandigheden niet tijdig kan worden afgelost, is dit bespreekbaar. Bhagwandien: “Suritrust wil hiermee helpen voorkomen dat je als klant je huis kwijtraakt of ondoordacht gaat lenen bij derden. Daarom nemen we jou bij de hand en begeleiden je het gehele proces door.”

Bij het willen (ver)bouwen van uw huis, kan bij u als klant naast enthousiasme ook de noodzaak groot zijn. U verwacht daarom een vlotte afhandeling van de leningaanvraag. Eveneens voor Suritrust is het van eminent belang dat u uw bouwdoelen zo spoedig mogelijk kunt realiseren.
Desondanks kan de afhandeling soms als langdurig worden ervaren, vanwege de screening die zorgvuldig wordt uitgevoerd ter bescherming van de klant. “Ons is alles aangelegen dat de droomwoning wordt opgeleverd en dat de klant optimaal en duurzaam ervan kan genieten.”

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.