blank

Van Passie naar Onderneming!

Van Passie naar Onderneming!

Sweetie Coffee N.V.

Sweetie Coffee Suriname blend: SuriCo

Sweetie Coffee NV is een ambachtelijke micro koffiebranderij, gevestigd aan de Portugalstraat 6 te Paramaribo, die zich inmiddels al meer dan 5 jaar heeft gespecialiseerd in het branden van hoge kwalitatieve koffiebonen. Wij branden de groene koffiebonen volgens een uniek brandprofiel waardoor de koffie een uitzonderlijke smaak heeft die je zeker een keer geproefd moet hebben.

SuriCoffee is een melange van gebrande koffiebonen dat bestaat uit een X percentage Surinaamse Robusta bonen en een X percentage Arabica bonen. Vanwege een mooie samenwerking met de eigenaars van de enige producerende koffieplantage in Suriname, de plantage Katwijk, is het voor ons mogelijk onze blend SuriCoffee te ontwikkelen. SuriCoffee is bij menige winkels en bedrijven (hotels, restaurants en souvenirs winkels) in Suriname verkrijgbaar. En uiteraard ook bij onze eigen Cabana Palmentuin Wakapasie.

blank

Wie zijn wij?

Radjen en Oesha zijn de eigenaars van de ambachtelijke koffiebranderij Sweetie Coffee Suriname. Radjen Battja is Master Coffee Roaster de alchemist in het proces van het koffiemaken. De echte kunst van koffiemaken is het branden van de groene koffiebonen. Hij heeft meer dan 5 jaar ervaring als Coffee Roaster. Heeft een opleiding bij Internationale Coffee and Thea Academy in Nederland gevolgd waarin hij alle aspecten van de koffie heeft leren kennen. En ook heeft hij bij deze opleiding zijn certificaat Barista succesvol behaald. Een Barista is iemand die gespecialiseerd is in het bereiden en serveren van kwalitatieve hoogwaardige koffiedrankjes zoals Espresso, Cappuccino, Americano, Cafe latte etc. Als specialiteit heeft Radjen met succes Cappuccino Orgeade geïntroduceerd op vele beurzen in Suriname. Oesha Ramdas

Oesha Ramdas is de partner van Radjen Battja en mede eigenaar van Sweetie Coffee NV.

Ondernemingsactiviteiten Sweetie Coffee N.V.

Verkoop van vers gebrande pakjes koffie en het serveren van koffiedrankjes doormiddel van een professionele espresso machine. Het geven van advies, voorlichting en workshops op het gebied van koffie. Mogelijkheid voor hetinhuren van een barista inclusief koffie machine. De volgende workshops worden gegeven:

  • Workshop Barista
  • Workshop koffie branden: roast your own coffee beans
  • Workshop coffee cuppen
  • Workshop koffiezetmethoden

Bij bezoek aan de branderij te Portugalstraat telefonisch contact op te nemen voor een afspraak.

Lees meer berichten uit de categorie Bedrijven Advertorial.

juni 26, 2020
ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.