Van zwembaden tot speciaalaquaria

Van zwembaden tot speciaalaquaria

Aquatische systemen van AquaPassion

AquaPassion is in 2006 opgericht als speciaalzaak in exotische aquatische systemen en hield zich voornamelijk bezig met  speciaalaquaria met koralen en zeevissen, showaquaria met grote Amazone vissen en koivijvers. Ondertussen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in complete aquascaping en is uitgegroeid tot het enige bouwbedrijf in zijn soort dat hoogstaande kwalitatieve producten en diensten aanbiedt.

Op Maat

Het bedrijf biedt geen standaardpakketten, maar bouwt op maat, naar de wensen van de klant. De dienstverlening bestaat uit het ontwerpen, adviseren en de volledige aanleg van de systemen. AquaPassion heeft zich zeven jaar lang ook specifiek gericht op de verkoop van speciaalaquaria, koralen en exotische vissen. Dit kwam tot een volledige halt toen er een grote opdracht binnenkwam om voor een groot resort in Paramaribo-Zuid een compleet binnenland concept te ontwerpen en uit te voeren met tropisch zwembad, grote rotswatervallen, binnen- en buitenaquaria en vijvers. “Wij hadden gewoon geen tijd meer voor de vissen”, aldus de directeur. Hij heeft vanaf zijn kinderjaren grote liefde voor water en het binnenland. Met deze liefde legt hij zich ook erop dat bij bouwwerkzaamheden wordt gelet  op het totaal concept. Zo moet een zwembad dat bij een woning wordt aangelegd perfect integreren met het ontwerp van de woning en in harmonie zijn met de overige omgeving. Wij werken volgens de basisprincipes van Feng Shui en bieden ook volledige uitgewerkte ontwerpen op dit gebied.

Einddoel

Het is erg belangrijk om vanaf het begin in overleg met de klant heel goed vast te stellen wat het einddoel van het watersysteem moet zijn. In het gebruik,  de esthetica maar ook in het bijzonder in financieel opzicht. Door onze ervaring kunnen wij gerichte oplossingen aanbieden zodat projecten binnen het beschikbare budget gerealiseerd kunnen worden en al dan niet in verschillende fasen worden uitgevoerd. De partners van het bedrijf zijn onder andere aannemers, architecten, instanties die professionaliteit vereisen en particulieren. “Er is voldoende werk in de branche, als je jouw werk maar goed doet. Wij zorgen ervoor dat onze klant deskundig wordt geadviseerd over de functionaliteit en het ontwerp, de bouw, de juiste afwerking en het gebruik en onderhoud van al onze watersystemen. De directeur vindt de natuurzwembaden of zwemvijvers een echte aanrader omdat die energie efficient zijn en veel gezonder omdat ze met behulp van planten worden gefilterd in plaats van chemische producten.

Service en duurzaamheid

Het bedrijf heeft een bouwteam in dienst en eigen specialisten waaronder een architect, een bouwkundig tekenaar, een projectmanager voor de bouw, een technische zwembadspecialist en een aquarium- en vijverspecialist. Wanneer AquaPassion een systeem heeft opgeleverd, neemt het bedrijf de zorg ervan volledig over om goede service en duurzaamheid te garanderen. Tjong A Hung wil uiteindelijk teruggaan naar zijn ‘eerste liefde’. En dat houdt in de promotie van aquaria en vijver hobby. In de toekomst willen wij het bouwbedrijf eventueel weer uitbreiden met de verkoop van exotische vissen  en planten.

Lees meer berichten uit de categorie Advertorial.

oktober 4, 2018
ADVERTENTIE





E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.