Van zwembaden tot speciaalaquaria

Van zwembaden tot speciaalaquaria

Aquatische systemen

Op maat

AquaPassion is in 2006 opgericht als speciaalzaak in exotische aquatische systemen en hield zich voornamelijk bezig met speciaalaquaria met koralen en zeevissen, showaquaria met grote Amazone vissen en koivijvers. Ondertussen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in complete aquascaping en is uitgegroeid tot het enige bouwbedrijf in zijn soort dat hoogstaande kwalitatieve producten en diensten aanbiedt.

AquaPassion bouwt en onderhoudt verschillende systemen die met waterhuishouden te maken hebben. Zij leggen zwembaden, watervallen, jacuzzi’s en sauna’s aan, maar ook natuurzwembaden of zwemvijvers, vis- en plantenvijvers, creatieve waterwerken en speciaalaquaria. Vanwege de specialisatie in de aquabranche, heeft directeur Pascal Tjong A Hung kunnen vaststellen dat er doorgaans fouten worden gemaakt in de bouw of aanleg van watersystemen en zwembaden. Zo krijgt hij vaak te maken met klanten die hem vragen om zwembaden te renoveren omdat de bouw niet goed is verlopen. “Soms weet men zich geen raad meer en ik zie vaak zwembaden die daardoor totaal worden verwaarloosd. Ondanks het om een grote investering gaat die de waarde van het huis, maar ook de gezondheid en het plezier van klant ten goede kan komen. Wij zetten dan een gericht renovatieplan uit en zorgen voor een deskundige en duurzame make-over. De opluchting en dankbaarheid bij de klant geeft ons een geweldig gevoel en een bevestiging dat we goed bezig zijn.”

Einddoel

Het is erg belangrijk om vanaf het begin in overleg met de klant heel goed vast te stellen wat het einddoel van het watersysteem moet zijn. In het gebruik, de esthetica maar ook in het bijzonder in financieel opzicht. Door onze ervaring kunnen wij gerichte oplossingen aanbieden zodat projecten binnen het beschikbare budget gerealiseerd kunnen worden en al dan niet in verschillende fasen worden uitgevoerd. De partners van het bedrijf zijn onder andere aannemers, architecten, instanties die professionaliteit vereisen en particulieren. “Er is voldoende werk in de branche, als je jouw werk maar goed doet. Wij zorgen ervoor dat onze klant deskundig wordt geadviseerd over de functionaliteit en het ontwerp, de bouw, de juiste afwerking en
het gebruik en onderhoud van al onze watersystemen. De directeur vindt de natuurzwembaden of zwemvijvers een echte aanrader omdat die energie efficient zijn en veel gezonder omdat ze met behulp van planten worden gefilterd in plaats van chemische producten.

Service en duurzaamheid

Het bedrijf heeft een bouwteam in dienst en eigen specialisten waaronder een architect, een bouwkundig tekenaar, een projectmanager voor de bouw, een technische zwembadspecialist en een aquarium- en vijverspecialist. Wanneer AquaPassion een systeem heeft opgeleverd, neemt het bedrijf de zorg ervan volledig over om goede service en duurzaamheid te garanderen.
Tjong A Hung wil uiteindelijk teruggaan naar zijn ‘eerste liefde’. En dat houdt in de promotie van aquaria en vijver hobby. In de toekomst willen wij het bouwbedrijf eventueel weer uitbreiden met de verkoop van exotische vissen en planten.

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.