Wat is uw profiel?

Wat is uw profiel?

Kuldipsingh

Metalen profielen?

Misschien heb je een kantoorruimte die je wil herinrichten of uitbreiden met meer afdelingen. Misschien bouw je een woning en wil je efficiënter en tijdbesparend te werk gaan. Welke alternatieven zijn er voor stenen, hout en cement?

Efficiëntie zou betekenen dat je sneller en met minder problemen een mooier bouw resultaat krijgt. Wat zijn materialen die efficiënter zijn? Voor de scheidingsmuren en plafond zouden dat cement board platen en gipsplaten kunnen zijn. Kiezen we dan voor houten profielen om die te bevestigen? Als alternatief hebben we een efficiëntere manier. Dat zijn de metalen profielen van Kuldipsingh.

Raadpleeg de expert

Wat zou het makkelijker zijn als u complete oplossingen kunt halen op één plaats. De bouwwinkel (bouwmaterialen zaak) zou u eigenlijk moeten kunnen adviseren en de voordelen van uw keuze kenbaar maken. Ook voor de persoon die een eenvoudige woning bouwt en kiest voor de efficiënte manier, zoals metalen profielen en beplating (gips of cement board), zou gediend zijn bij zo’n winkel. Kuldipsingh is zo’n bedrijf dat niet alleen verkoopt maar ook vervaardigt. De profielen bijvoorbeeld, die er verkocht worden, zijn gevormd uit verzinkt staal en worden door Kuldipsingh zelf op maat vervaardigd.

Opgericht op 14 december 1979 aan de Dr. Sophie Redmondstraat, als Handelmaatschappij Kuldipsingh en eind jaren ‘90 uitgebreid met verscheidene N.V.’s, is nu anno 2020 verder uitgebreid met de nieuwe “Kijkshop” aan de Duisburglaan. Het is de modernste winkel in de regio waar alle materialen en gereedschappen zo aanschouwelijk mogelijk gerangschikt zijn. Daarnaast kan de klant uitstekende service verwachten. Onze motto is niet voor niets: “Build it, fix it – think Kuldipsingh”. Laat u adviseren door vakmensen die er weet van hebben indien u er zelf moeite mee heeft. “No hat’ yu ede! Kon ya, alles wordt geregeld”, zijn de woorden van marketing manager Jerry Sadiek. “De One Stop Shop staat klaar om u vanaf de fundering tot het dak bij te staan”. Breng een bezoek aan Kuldipsingh en laat u overtuigen!

ADVERTENTIE

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.