fbpx
Geurloos ongediertebestrijding op maat

Geurloos ongediertebestrijding op maat

Geurloos ongediertebestrijding op maat

Alpha Control

Degelijke analyse

Met 30 jaar lang ervaring in de landbouwsector met zijn bedrijf Agrofix, was het voor eigenaar en directeur Raymill Manichand een logische stap om in 2002 van start te gaan met dochteronderneming Alpha Control; een pest controle-bedrijf. “Voor elk budget hebben wij een oplossing.”

“Met de opgedane kennis die wij al die jaren hebben gedaan met het bestrijden van insecten op de grote en kleine landbouwarealen, leek het voor ons een makkelijke overstap te kunnen maken naar het bestrijden van ongedierte”, zegt Manichand, die ook pest controlmanager is. Alpha Control is inmiddels evenredig gegroeid met de
toenemende vraag naar ongediertebestrijding.

Geurloos ongediertebestrijding op maat

Alpha Control is weliswaar niet een van de grootste spelers op de markt zijn, maar wel een van de beste. Het unieke aan de dienstverlening is de bestrijding op maat. “We komen niet zoals de doorsnee bestrijdingsdiensten zomaar wat rondspuiten. Onze medewerkers zijn getraind om een degelijke analyse te maken van de situatie en een op maat gesneden bestrijdingsplan aan te bieden aan onze klanten.”

Sukru Mira

Bij Alpha Control is het inzicht dat met de juiste toepassing van bestrijdingsmiddelen, ongedierte, zoals de ‘sukru mira’ die voorkomen in de meeste huishouden, effectief aangepakt kunnen worden. Er zijn tal van varianten binnen de sukru mira-familie en elke variant heeft een eigen aanpak of bestrijding nodig. “We zijn niet alleen getraind om de juiste varianten te onderscheiden, maar ook het juiste middel en de gerichte aanpak voor te houden”, vertelt Manichand over het maatwerk van Alpha Control. “Elke variant toont bepaalde gedragingen. Waar de ene door een niet afgemeten aanpak juist een nog agressievere aanwezigheid vertoont, kan de andere sneller bestreden worden.”

Alternatieve middelen

Alpha Control bedient ook de industriële sector, bouwsector en voedselsector met alternatieve bestrijdingsmiddelen. Deze kunnen variëren van een gel als lokaas, bespuiten, foamen, roken tot zelfs gas. Afhankelijk van de situatie wordt met de klant een plan samengesteld, dat niet alleen veilig is voor huisdieren, maar ook zonder risico’s is voor de babykamer of het keukenaanrecht.

Gecertificeeerd

“Onze producten zijn geurloos en kunnen veilig toegepast worden binnen de horeca en voedselsector”, benadrukt Manichand. Alpha Control heeft tal van internationaal gecertificeerde producenten binnen de voedselindustrie en is zelf ISO 9001-gecertificeerd via Kiwa en NPMA-gecertificeerd. De NPMA is de Amerikaanse vakorganisatie
voor pest control. “Wij opereren dus op een ander niveau en in een andere markt dan onze concullega’s.” Dezelfde gedegen aanpak geldt voor het bestrijden van ongedierte zoals houtluizen, kakkerlaken en zelfs muskieten.

“Voor elk budget hebben wij een oplossing: van ‘moesje’ haar keuken tot de kleine warunghouders en grote voedselverwerkingsbedrijven komen bij Alpha Control aan hun trekken.”


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.