fbpx
Sieraden uit goddelijke inspiratie

Sieraden uit goddelijke inspiratie

Sieraden uit goddelijke inspiratie

'Ervaring met God'

Beste selectie

Weinigen kunnen vertellen dat zij een sierende levensmissie hebben gekregen van God om sieraden te creëren, die een band tussenSchepper en mens moeten smeden. Op de bank in zijn showroom vertelt Humphrey Westerborg hoe hij geïnspireerd is geraakt door zijn geloof om sieraden te vervaardigen van natuurlijke, kostbare stenen.

“Net als hoe Jacob in Peniel het aangezicht van God heeft ervaren, wil ik mensen hun eigen Peniel meegeven in de sieraden”, verklaart Westerborg de Bijbelse naam van zijn sieradenbedrijf aan de Jan Tooropstraat 22 te Tourtonne IV. Hij is van gepensioneerde superintendent van Alcoa, een meester geworden in het creëren van exclusieve braceletten en kettingen.

Sieraden uit goddelijke inspiratie

“Ik heb gevraagd aan de Schepper naar een project dat niet alleen geld kan opleveren, maar ook mensen kan raken”, zegt de goddelijk geïnspireerde sieradenproducent. Het opzetten van zijn bedrijf ervaart Westerborg als zijn Peniel; een ontmoeting met God. Zijn producten worden vervaardigd van natuurstenen zoals agaat, zandstenen, amethist en andere soorten die van overal in de wereld worden gehaald. “We hebben stenen die uit Australië, Indonesië, Lithauen en dat soort landen afkomstig zijn”, vertelt Westerborg. “Bij de ontvangst van de stenen doen we nog eens een selectie van de beste en gebruiken die voor onze designs.”

Exlusiviteit

Het feit dat het materiaal afkomstig is van alle uithoeken van de wereld, verhoogt de exclusiviteit van de sieraden danig. Bij het openen van een Penieldoos ervaar je al gauw wat Westerborg wil overbrengen met zijn creaties. “Als je een Peniel koopt moet je het gevoel hebben dat je een exclusieve Rolex koopt en dat komt ook tot uiting in de branding en kwaliteit van onze sieraden.”

Authentiek

Het gekochte sieraad wordt aangeboden met het verhaal van Peniel, een authenticatie-formulier en een serienummer. “Aan de hand van het serienummer weten we hoe het eruit ziet, zodat wij het eventueel kunnen namaken indien de eigenaar het wenst”, legt Westerborg uit. Echter zijn er van elk design maar tien exemplaren per jaar beschikbaar. Dit geeft niet alleen de garantie dat elk design naast exclusiviteit ook authenticiteit geniet, maar dat de eigenaar het sieraad “nog meer gaat waarderen en koesteren”. Westerborgs goddelijke inspiratie rondom Peniel spreekt en trekt wereldwijd vele mensen aan, ongeacht hun geloof. “Met het verhaal en de producten van Peniel wil ik de mensen niet alleen een authentiek sieraad meegeven, maar ook een authentieke ervaring met de Schepper.”


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.