fbpx
Smaakvol ingericht als tastbaar advies

Smaakvol ingericht als tastbaar advies

Smaakvol ingericht als tastbaar advies

Hilo center NV

Lovable prices

Niet alleen de frisse groene gevel van HILO Center aan de Verlengde Gemenelandsweg is aantrekkelijk, maar ook wat binnen geshowd wordt. Een verscheiden aanbod om elk deel van uw woning compleet in te richten. Strakke keukens, bankstellen, eethoeken, sanitaire meubels, kleerkasten, walk in closets, lampen en vloerbedekkingen. Het grootste deel van het sortiment is Amerikaans en Europees en van hoge kwaliteit.

De sfeervolle showrooms op de begane grondvloer en de bovenverdieping zijn smaakvol ingericht, met van alles wat denkbaar is aan huismeubilair.

Smaakvol ingericht als tastbaar advies

Van superzachte ankstellen tot glanzende houten kasten en tafels. Tot de paradepaardjes van het assortiment behoren de diverse Impuls-keukens van het Duitse bedrijf Alno Kitchens.
Daarnaast biedt deze meubelkoning ook lokale keukens van erkende meubelmakers.

HILO staat voor ‘high quality with lovable prices’, dus betaalbare hoge kwaliteit. HILO onderscheidt zich ook in de ontvangst en begeleiding van het vriendelijke personeel. “Eenmaal bij ons klant altijd klant”, zegt de jonge Farahnaz Bholai, manager van dit familiebedrijf, zelfverzekerd. “We verkopen namelijk niet alleen, maar bieden complete diensten en aftersaleservice aan.” Voor advies is iedereen welkom bij de interieurspecialisten van HILO. Farahnaz is betrokken vanaf het opmeten tot de levering van de keukens en aanspreekpunt gedurende de garantieperiode. De Duitse en de Surinaamse keukens worden naar wensen van de klant geassembleerd.De
levering en installatie gebeuren binnen twee tot drie weken.

Een veel voorkomende klacht over onderdelen van keukens, zoals scharnieren en geleiders, is dat zij niet lang meegaan en roestgevoeligzijn. Dat probleem stopt vlak hier bij deze winkel. HILO heft duurzame keukenonderdelen waaruit de klant zelf mag kiezen. De service houdt niet op bij het installeren van de keukens. “Wij geven ook altijd adviezen voor het juiste gebruik en voor het onderhoud”, zegt Farahnaz. Haar vakkundig advies voor woninginrichting is mede gebaseerd op haar studie interieur design. En dat is al te zien bij de aantrekkelijke inrichting van het meubelcenter. Of het nu om een gerieflijk bed, aantrekkelijke eethoek, stijlvol bankstel of strakke keukenkasten gaat; veel is uitgestald als smaakvolle sample van een living, slaapkamer of keuken. De uitstalling alleen al is een tastbaar interieuradvies.

Blijvende band

De relatie tussen HILO en klant houdt niet op bij de verkoop. “Er blijft altijd een zekere band tussen de winkel en de klanten, mede vanwege onze aftersaleservice”, zegt Farahnaz. “En onze klanten bevelen ons weer aan anderen aan vanwege hun tevredenheid over onze diensten. Veel klanten zeggen van ons te hebben gehoord van iemand die hier bijvoorbeeld een keuken heeft gekocht.

Wij geloven sterk in het doorvertellen omdat we daarvan de resultaten zien. Zolang we betaalbare kwaliteit leveren, weten we zeker dat klanten terug zullen blijven komen.”

Vakkundig advies


E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.