fbpx
Suritrust, voor groot en klein

Suritrust, voor groot en klein

Suritrust, voor groot en klein

Hypotheek op maat

Zelf kiezen

Hoe groot of klein u ook droomt. Een eenkamerwoning driekamerwoning of een appartementencomplex. Een make-over, renovatie, uitbreiding of bouw van uw woning. Een extra kamer erbij, een nieuwe keuken, vervanging van dakgoten, een poort, schutting, of dievenijzer plaatsen, het erf betegelen of reparaties. Met een hypotheek van Suritrust leent u overeenkomstig uw (droom)wensen.

Voor een op maat gesneden hypotheek, die voldoet aan uw eisen en van de huidige tijdgeest, is Suritrust uw financieel bemiddelaar bij uitstek. Stap gerust binnen voor het bespreken van financiering van uw bouw- of verbouwingsbehoefte. Dat geldt ook voor de aankoop van uw bouwperceel. “Hierbij staat centraal dat wij de klant een leensom verstrekken die past binnen zijn of haar inkomen”, zegt manager Patrick Bhagwandin.

Suritrust, voor groot en klein

Bij Suritrust gaat het ook om de langdurige relatie. Vanaf het afsluiten van een lening tot de oplevering van uw droomhuis. De klant is vrij in het maken van een keus voor het aanschaffen van een woning of perceel. Suritrust werkt daarom samen met vrijwel alle gerenommeerde verkavelaars, architectenbureaus en of aannemers. Financieel is het niet altijd mogelijk qua oppervlak in één keer uw droomhuis te realiseren. De mogelijkheid bestaat bij Suritrust om te starten met een ‘groeiwoning’. Ook hier staat Suritrust garant voor advies en begeleiding, zodat er bij de bouw rekening wordt gehouden met uitbreidingen in de toekomst.

Veiligheidsklep

Mochten werkzaamheden van een bepaalde bouwfase niet binnen de afgesproken termijn worden opgeleverd, zal Suritrust in overleg met de klant nagaan wat de knelpunten zijn. Er wordt ingekomen met ondersteuning om de betreffende werkzaamheden alsnog op te leveren. “Dit dient ook als veiligheidsklep om te voorkomen dat klanten het geleende geld voor andere doeleinden aanwenden”, verduidelijkt Bhagwandin.

Vanwege de zorgplicht die rust bij Suritrust, mag de klant niet meer dan 35% van het maandloon besteden aan aflossen van schulden. “Mocht het ooit gebeuren dat vanwege omstandigheden niet tijdig kan worden afgelost, dan zoeken wij samen met de klant naar een gepaste oplossing.”

Leenverruiming

Gaandeweg het bouw- of verbouwingsproces bestaat de mogelijkheid om lopende lening te verruimen, indien de klant extra financiering nodig heeft. Ook als door omstandigheden niet tijdig kan worden afgelost, is dit bespreekbaar. Bhagwandin: “Suritrust wil hiermee voorkomen dat je als klant je huis kwijtraakt of ondoordacht gaat lenen bij derden. Daarom nemen we jou bij de hand en begeleiden je het gehele proces door.”

Bij het willen (ver)bouwen van uw huis, kan de noodzaak groot zijn.U verwacht daarom een vlotte afhandeling van de leningaanvraag. Eveneens voor Suritrust is het van eminent belang dat u uw bouwdoelen zo spoedig mogelijk kunt realiseren. Desondanks kan vanwege zorgvuldige screening ter bescherming van de klant als langdurig worden ervaren. “Ons is alles aangelegen dat de droomwoning wordt opgeleverd en dat de klant optimaal en duurzaam ervan kan genieten.”

Gepaste verzekering

Een onverwachte gebeurtenis kan soms voor vervelende kosten zorgen. Sluit daarom via Suritrust of de Surinaamsche Bank uw gewenste verzekering af, passend bij uw leefsituatie. Met een goede en de juiste verzekering woont u met een fijn en gerustgesteld gevoel in uw droomhuis. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een bouwverzekering af te sluiten vanaf het moment dat u start met de bouw. Bij Suritrust kunt u onder andere terecht voor uw woonverzekering, brandverzekering en inboedelverzekering. Suritrust is agent van alle erkende verzekeringsmaatschappijen in Suriname. De polis kunt u afsluiten in de valutasoort naar keus.

Lees meer berichten uit de categorie .

juli 2, 2019

E-mailadres:

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.