blank

Abachistraat 5

Abachistraat 5 - Gezinswoning met buitenkeuken en ruime woonerf in rustige buurt te huur - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Abachistraat 5, Vredenburg Serie A

Gezinswoning met buitenkeuken en ruime woonerf in rustige buurt te huur

Objectcode: HW00675

€ 450 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 100 m²
Perceelopp.: 556.64 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 2
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Deze nieuwbouwwoning, gelegen aan de Abachistraatnummer 3, in de vredige omgeving van Houttuin, biedt een ideale gezinsleefomgeving. De Abachistraat, een zijstraat van de Vredenburg serie A, staat bekend om zijn kalme sfeer en gemeenschapsgevoel. Bij het betreden van het ruime woonerf, dat wordt afgesloten door een rolpoort, wordt u verwelkomd door rust en privacy. Het woonerf biedt voldoende ruimte voor het verbouwen van groenten en andere activiteiten in de buitenlucht.

Bij binnenkomst valt meteen het veelzijdige afdak op, dat dienst doet als parkeerplaats en tevens beschikt over een buitenkeuken, perfect voor gezellige bijeenkomsten met familie en vrienden.

De woning zelf wordt betreden via een stoepje dat uikomt in een knuse woonkamer, naadloos verbonden met de keuken. Via de keuken heeft u toegang tot een privégedeelte, waar zich de slaapkamers, badkamer, toilet en een handig opbergkamer bevinden, perfect voor het opslaan van al uw benodigdheden.

De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en de andere met een scheefbed. Airconditioning is aanwezig voor uw comfort, en er bestaat de mogelijkheid om een boiler te laten installeren indien gewenst.

De woning wordt verhuurd exclusief water, elektriciteit en internetkosten, en de huurprijs is gebasseerd in de staat waarin deze zich bevindt. De minimale huurperiode bedraagt één jaar.Als eerste bewoner van deze gezellige gezinswoning, die slechts een jaar geleden is gebouwd, kunt u genieten van de frisheid en moderniteit die deze woning te bieden heeft.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Abachistraat 5 • Houttuin • Wanica • Suriname